Etablere IP-rettigheter

Eier du bediftens viktigste verdier?

I en moderne kunnskapsbedrift kan så mye som 80 % av de totale verdiene være immaterielle, med patent-, varemerke- eller designbeskyttes kan man ta eierskap til bediftens viktigste verdier.

Patentbeskyttelse på din unike teknologi

Patent gir enerett til en konkret teknisk løsning. Våre ingeniører forstår din teknologi og kan vurdere patentbarhet og hvordan du best mulig kan verne om din unike tekniske løsning.

Varemerkebeskyttelse på dine kjennetegn

Varemerke, logo, slagord og skjermikoner er ofte det som skiller din bedrift fra andre. Unngå at andre utnytter dine attributter ved å få ta eierskap til alle dine viktigste kjennetegn.

Designbeskyttelse på din unike form

Design er en sentral ingrediens som skiller bediftens produkter fra andre og som gjør deres produkter ettertraktet. Designbeskyttelse gir et vern om produktenes unike former.

Kundeprat

Våre kunder forteller hvilken betydning IP har hatt for deres suksess.

Gir kokekaffen nytt liv med patentert filterteknologi

Tias Eckhoffs prisvinnende kaffekjele fra 1964 relanseres nå med nye og smarte detaljer. Én av nyvinningene er et patentert filter, som skal sørge for at gruten holder seg i kjelen – og ikke havner i koppen.

Tema

Dette er aktuelle artikler som vi tror kan være interessante for deg.

Norge har nå alle forutsetninger for å bli en møbelstormakt. Vi utdanner topp designere, har god tilgang på råvarer og en gunstig kronekurs som gir oss konkurransefortrinn internasjonalt.
1964
Hva gjør du når varemerket ditt kommer i ordboka som en generisk beskrivelse, og konkurrentene kan begynne å bruke det i sin markedsføring?
3934
Å utforme en patentsøknad er en nitidig prosess. En god patentsøknad må inneholde et godt gjennomtenkt kravsett for å gi solide rettigheter.
2429

Her treffer du oss

Onsagers deltar på mange ulike konferanser i løpet av året. Kanskje vi sees?

pengedagen

NHO Agder: Den store pengedagen

Bli med på Den store pengedagen i regi av vår partner NHO Agder og lær mer om hvordan du kan beskytte, finansiere og realisere din gode idé.
1537
shutterstock_630212066

Automatisering i Næringsmiddelindustrien 2020

Teknologi vi ser i industri 4.0 paradigme knytter verdikjeden tettere sammen og bidrar til den digitale revolusjonen av næringsmiddelindustrien.
2146

Kontakt oss i dag

Har du IP-problemstillinger du ønsker å diskutere med oss? Du er alltid velkommen til en uforpliktende fagprat.

bolger