Etablere IP-rettigheter

Eier du bediftens viktigste verdier?

I en moderne kunnskapsbedrift kan så mye som 80 % av de totale verdiene være immaterielle, med patent-, varemerke- eller designbeskyttes kan man ta eierskap til bediftens viktigste verdier.

Patentbeskyttelse på din unike teknologi

Patent gir enerett til en konkret teknisk løsning. Våre ingeniører forstår din teknologi og kan vurdere patentbarhet og hvordan du best mulig kan verne om din unike tekniske løsning.

Varemerkebeskyttelse på dine kjennetegn

Varemerke, logo, slagord og skjermikoner er ofte det som skiller din bedrift fra andre. Unngå at andre utnytter dine attributter ved å få ta eierskap til alle dine viktigste kjennetegn.

Designbeskyttelse på din unike form

Design er en sentral ingrediens som skiller bediftens produkter fra andre og som gjør deres produkter ettertraktet. Designbeskyttelse gir et vern om produktenes unike former.

Kundeprat

Våre kunder forteller hvilken betydning IP har hatt for deres suksess.

Gir kokekaffen nytt liv med patentert filterteknologi

Tias Eckhoffs prisvinnende kaffekjele fra 1964 relanseres nå med nye og smarte detaljer. Én av nyvinningene er et patentert filter, som skal sørge for at gruten holder seg i kjelen – og ikke havner i koppen.

Tema

Dette er aktuelle artikler som vi tror kan være interessante for deg.

Norge har nå alle forutsetninger for å bli en møbelstormakt. Vi utdanner topp designere, har god tilgang på råvarer og en gunstig kronekurs som gir oss konkurransefortrinn internasjonalt.
1106
Hva gjør du når varemerket ditt kommer i ordboka som en generisk beskrivelse, og konkurrentene kan begynne å bruke det i sin markedsføring?
2442
Å utforme en patentsøknad er en nitidig prosess. En god patentsøknad må inneholde et godt gjennomtenkt kravsett for å gi solide rettigheter.
1572

Her treffer du oss

Onsagers deltar på mange ulike konferanser i løpet av året. Kanskje vi sees?

Mat-og-drikke.jpg

NHOs Mat og Drikkes årskonferanse

En næring som utfordres på alt fra miljø, ernæring og internasjonal handelspolitikk samles man for en fot i bakken på NHO’s mat og drikke årskonferanse.
79
olje_og_gass

Subsea controls 2019

Konferansen for hele subsea-virksomheten, ikke bare for operatører og leverandører på norsk kontinentalsokkel
67

Kontakt oss i dag

Har du IP-problemstillinger du ønsker å diskutere med oss? Du er alltid velkommen til en uforpliktende fagprat.

bolger