Onsagers AS har stor respekt for personvernet til alle brukere av onsagers.no og våre domener. Vi lagrer kun informasjon vi trenger, og tar vårt ansvar i forbindelse med behandling av personopplysninger alvorlig. Personvernerklæringen gjelder for enhver bruk av denne nettsiden.

Ved å bruke Onsagers AS sitt nettsted, godtar du våre vilkår og betingelser, som er beskrevet i vår personvernerklæring.

Hvordan og hvorfor vi samler inn personlig informasjon

På Onsagers sin nettside kan man lese vårt innhold uten at du må fortelle oss hvem du er eller oppgi noen personlig informasjon. I noen tilfeller ber om personopplysninger for å kunne levere de tjenester du ber om.

Når du selv aktivt kontakter oss via nettsidens funksjoner, lagrer vi persondata om deg. Dette skjer når:

- Du fyller ut kontaktskjema på nettsiden

- Sender oss en forespørsel eller gir oss tilbakemeldinger

- Melder deg på vårt nyhetsbrev

Det vil ikke bli innhentet personopplysninger uten ditt samtykke, og vi sender deg ingen markedsinformasjon uten samtykke. Konsernet samler kun inn nødvendige personopplysninger for å kunne levere tjenesten du ber om eller for å forbedre kundeopplevelsen.

Nyhetsbrev

Dersom du samtykker, innhenter og lagrer vi ditt navn og din e-post for å kunne sende deg relevant informasjon om vår bransje og oppdateringer fra Onsagers.

Vårt grunnlag for slik behandling er ditt samtykke, jf. GDPR artikkel 6(1)(a).

Å gi samtykke er frivillig, og du kan alltid trekke tilbake ditt samtykke ved å klikke på lenken for avmelding i bunnen av mottatt nyhetsbrev.

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på onsagers.no og våre underdomener. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal fungere best mulig.

Ved å benytte våre nettsider gjennom å hente informasjon eller benytte deg av våre tjenester, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser, i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies.

Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at enkelte tjenester på våre nettsider ikke fungerer optimalt.

Mer informasjon om hvilke cookies vi bruker, finner du i personvernerklæringen.

Hvem som samler inn dataene

Data som samles inn på denne nettsiden samles inn på vegne av Onsagers AS, Munkedamsveien 35, 0250 Oslo. Vi kan kontaktes på e-post: post@onsagers.no, telefon: +47 23 32 77 00

For mer detaljert informasjon om hvordan vi behandler persondata og hvordan du kan benytte dine rettigheter i Personopplysningsloven og Personvernforordningen, viser vi til vår personvernerklæring.

HER FINNER DU INFORMASJON OM HVORDAN VI BEHANDLER PERSONDATA PÅ ONSAGERS.NO

Sist oppdatert 26.10.2018

PERSONVERNERKLÆRING

Når du bruker våre sider, våre tjenester, eller kontakter oss behandler vi personopplysninger om deg. Nedenfor finner du mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Personopplysninger er alle opplysninger som kan knyttes til deg som person og behandlingen av personopplysninger er underlagt personopplysningsloven.

Hvorfor samler vi inn opplysninger om deg?

Vi innhenter informasjon om bruk av dette nettstedet via cookies, for å optimalisere kundeopplevelsen på våre nettsider og få informasjon om hvordan sidene brukes. Når du bruker våre tjenester innhenter vi opplysninger som er nødvendig for å kunne levere disse tjenestene til deg. Vi samler også inn informasjon for markedsføringsformål, men vil alltid be om ditt samtykke før vi sender deg nyhetsbrev eller annen markedsføring.

Lagringstid

Vi lagrer dine opplysninger så lenge det er nødvendig for det formålet de ble samlet inn for, med mindre noe annet følger av gjeldende lov. Når du trekker ditt samtykke til å motta markedsføring tilbake, vil din epost ble slettet. Visse cookies lagrer opplysninger i en lengre periode. Du kan når som helst slette cookies i din egen nettleser. Se mer om hvor lenge opplysningene lagres i cookies under.

Dine rettigheter

Du har anledning til å be om innsyn i egne personopplysninger, og få disse overført til deg eller til et annet selskap (dataportabilitet), samt krav på at uriktige, ufullstendige eller opplysninger som det ikke er adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Du kan også, under visse forutsetninger, ha rett til å be om begrenset behandling. Du har anledning til å klage på behandlingen av dine personopplysninger. Klagen kan rettes til Datatilsynet eller til oss. Se kontaktinformasjon nedenfor.

Samtykke til markedsføring

Dersom du samtykker til det, innhenter vi ditt navn og din e-post for å kunne sende deg relevant informasjon om vår bransje og oppdateringer fra Onsagers.

Det er helt frivillig å samtykke til dette, og du kan alltid trekke tilbake ditt samtykke ved å klikke på lenken for avmelding i bunnen av eposten du mottar fra oss.

Overføring til tredjeparter

Onsagers overfører ikke personopplysninger til tredjeparter, med unntak av eventuelle lovpålagte plikter.

Hvordan vi ivaretar sikkerheten til dine personopplysninger

Vi tar personvernsikkerhet alvorlig og har implementert nødvendige tiltak for å sikre at dine personopplysninger er trygge hos oss. Dette inkluderer tiltak som kryptering, og dobbel autentisering.

Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på onsagers.no og våre underdomener. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at nettstedet vår skal fungere best mulig.

Ved å benytte våre nettsider, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.

Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du endre innstillingene i nettleseren din til å sperre for cookies. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at enkelte tjenester på våre nettsider ikke fungerer optimalt.

På Onsagers.no bruker vi følgende cookies til å samle inn følgende informasjon:

Navn, bedrift og kontaktinformasjon, nettstedbesøk til våre nettsider, dokumentnedlastinger fra våre sider, hvilke sider som vises og skjemaer som er fylt ut.

Behandlingsansvarlig

Onsagers AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne siden. Vi kan kontaktes på e-post: voy@onsagers.no , telefon: +47 23 32 77 00.

Lurer du på noe?

Om du lurer på noe, er det bare å ta kontakt.