Hvordan styrker du dine fortrinn?

NYHET: Få mer konkurransekraft!

Nå kan du enkelt med vår digitale IP-sjekk få kartlagt bedriftens konkurransefortrinn og umiddelbart få konkrete råd om hva som kan gjøres for å sikre og styrke disse.

Onsagers IP-sjekk bilde

Ta vår gratis IP-sjekk

I Onsagers IP-sjekk kartlegger vi din bedrifts unike sammensetning av konkurransefortrinn og områder bedriften har viktige fordeler. Basert på bedriftens styrker vil du få en anbefaling på hvordan disse kan sikres og styrkes ytterligere ved hjelp av strategisk håndtering av immaterielle eiendeler (IP) og eventuell etablering av IPR (patent-, varemerke- og designbeskyttelse).

Kundeprat

Våre kunder forteller hvilken betydning IP har hatt for deres suksess.

Tema

Dette er aktuelle artikler som vi tror kan være interessante for deg.

Utvikling av et nytt legemiddel til markedet er en lang og kostbar prosess. Tar man med et farmasøytisk perspektiv knyttet til formuleringer inn i en full livssyklus IP-strategi kan man oppnå ytterligere konkurransefortrinn.
1578
Med grunnlag i en oversikt over bedriftens immaterielle verdier, markedssituasjon og handlingsrom, utarbeides en IP-strategi som skal bidra med å sikre og styrke bedriftens konkurransesituasjon.
47
Alexander Osterwalder oppfordrer norsk næringsliv til kontinuerlig innovasjon i forretningsmodellen samt å fremme organisasjonskultur som systematisk jobber med å feile.
420

Her treffer du oss

Onsagers deltar på mange ulike konferanser i løpet av året. Kanskje vi sees?

shutterstock_35421892

Digital Energy 2018

Med industriell digitalisering, hva er de store digitale driverne, og hvilken kompetanse vil være mest verdsatt og etterspurt i den nye digitaliserte olje- og gassindustrien?
8
green-tech

Green technologies and renewable energies

Understand the role IP plays in order to be succesful in the green tech sector.
50

Kontakt oss i dag

Har du IP-problemstillinger du ønsker å diskutere med oss? Du er alltid velkommen til en uforpliktende fagprat.

bolger