Kartlegg dine konkurransefortrinn

Få gratis IP-rapport med umiddelbare anbefalinger for hvordan du kan bygge og sikre din bedrifts konkurransekraft.

Dette får du med Onsagers IP-sjekk™

En rapport med umiddelbar anbefaling og risikovurdering

Oversikt over hvilke områder av din virksomhet du bør bygge og sikre

Et godt grunnlag for strategiske prosesser

Testen er gratis, tar kun få minutter og du kan bestille en detaljert gjennomgang av rapporten med en av våre IP-spesialister i etterkant.

Onsagers_ip-sjekk_animasjon

Dette går vi gjennom i Onsagers IP-sjekk™

Vi har laget en digital modell som kartlegger verdiene i din bedrift

Basert på dine svar, kan vi gi deg gratis råd om hvordan du kan bygge og sikre din bedrifts konkurransefortrinn.

Hvordan oppleves din bedrift?

Hvordan er kundeopplevelsen? Ligger dine styrker i den gode servicen, markedsføringen, interaksjonen med produktet/tjenesten eller i kvaliteten i salgskanalene?

IP-oppleves
IP-tilbyr

Hva tilbyr din bedrift?

Har du produkter, tjenester eller systemer som er unike, som gir en tydelig kundefordel og som skiller deg fra konkurrentene? Er tilbudet satt sammen på nye måter, som skaper fordeler i markedet? 

Hvordan jobber bedriften?

Har du en arbeidsform, prosesser eller metoder som gir konkurransefordeler? Smartere måter å jobbe på kan gi økt innovasjonsevne, lavere kostnadsnivå og mer effektiv produkt- og tjenesteutvikling.

IP-jobber
IP-inntekt

Hvordan skaper din bedrift verdier og inntekt?

Noen virksomheter har unike pris- og inntjeningsmodeller, mens andre bygger nettverk og samarbeid. Ved å kartlegge hvordan du skaper verdier, kan vi identifisere viktige konkurransefordeler.

– Ved å ta Onsagers IP-sjekk har jeg fått en unik oversikt over de viktigste verdiene i min bedrift. Dette gjør at jeg blir tryggere på min forretningsmodell og kan ta bedre og mer strategiske beslutninger.

Silje Merethe Fossnes,
gründer av Bon Vivant AS

bon vivant 5
IP-mobil

Dette må du gjøre

- for å øke din bedrifts konkurransekraft

  1. Svar på spørsmålene. Dette tar kun få minutter
  2. Få en rapport med umiddelbar anbefaling og risikovurdering
  3. Bestill gratis gjennomgang med en av våre eksperter på IP

Tre som har tatt IP-sjekken

Les om norske verdiskapere som styrket sine konkurransefortrinn. De startet med IP-sjekken.

Da Silje Merethe Fossnes tok sitt fagbrev i kokkefaget fikk hun en kokkekniv i gave fra arbeidsgiveren sin. Det ble starten på en spennende gründerreise.
5844
Da oljesmellen kom var NOFI raske med å omorganisere. De flyttet oljeingeniører til havbruk, og ble belønnet med innovasjoner på løpende bånd.
5203
I 2012 lanserte Eirik Andersen sin første jaktsekk, basert på det patenterte våpenbæresystemet Quick Rifle Release. Fire år etter tok politiet kontakt, og det åpnet et helt nytt marked for Vorn.
7462
Kombinasjonen av norske kvalitetsråvarer, stolte kokker og en unik frysetørkingsprosess har gjort Drytech til hoffleverandør til Forsvaret, NATO og tur-Norge. Nå er maten og merkevaren REAL® også i ferd med å erobre Europas friluftsentusiaster.
6515

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Har du spørsmål om IP-sjekken, eller ønsker å bestille en gratis gjennomgang med en av våre eksperter på IP? Ta kontakt med oss i skjemaet under.

bolger