Nyhetsbrev

Under kan du lese sakene fra siste nyhetsbrev

Onsagers har et engasjert fagmiljø som jevnlig lager relevant innhold knyttet til vårt virke. Ved å abonnere på Onsagers nyhetsbrev, får du siste fagnytt rett i mailboksen.

Våre ingeniører, jurister og eksperter jobber hver dag med å sikre kunders immaterielle verdier (IP). Med høy faglig ekspertise og stort engasjement for arbeidet vi gjør, deler vi vår kunnskap ved å publisere innhold på Onsagers nettsted, blogg og sosiale medier. I form av artikler, kundereferanser og intervjuer belyser vi her en rekke tidsaktuelle tema knyttet til IP.

De nyeste, mest relevante og spennende sakene samler vi jevnlig i nyhetsbrev. Ved å sende inn din e-postadresse, godtar du at vi sender deg disse per mail. Avmelding kan gjøres når som helst.

Les mer om hvordan vi behandler din persondata her.

Varemerke vurdering2

Varemerke – bør du investere i navnet?

Valg av navn som skal registreres som et varemerke er en viktig beslutning som man ikke bør ta lett på. Les mer om hvilke vurderinger du bør gjøre for å sikre at navnet er verdt å investere i.
onsagers_registrer_varemerke

Vi gjør det enklere å registrere varemerke

Bruk vår digitale varemerkeportal i dag og få hjelp fra våre eksperter innen 24 timer.
B1_welder

Lever din patentsøknad i vår digitale patentportal

Har du en teknisk løsning som er unik i ditt marked? Vi hjelper deg med patentsøknaden og legger en IP-strategi som gir varige konkurransefortrinn.
shutterstock_1028429245(1)

Hvem eier IP ved konkurs?

I usikre og utfordrende tider kan dessverre konkurser bli et uunngåelig tema for noen, hvor også bedriftens immaterielle rettigheter (IPR) kan bli berørt.
shutterstock_1353268283

Oppkjøp av IP ved konkurs

Det er om dagen tøffe tider for norsk næringsliv som kan føre til konkurser. Ved salg av konkursbo selges også virksomhetens immaterielle rettigheter (IPR). Det kan åpne for gode kjøp – eller katta i sekken.
Kode_digitalisering.jpg

Industri 4.0: Slik endres produksjonsbedrifter med data

I verdikjeder som er stadig mer digitalisert, blir data en ny viktig ressurs. Med god forvalting og kontroll på data som generes kan dette skape et solid konkurransefortrinn for norske produksjonsbedrifter som tar i bruk Industri 4.0-teknologi.

Del disse artiklene

Abonner på månedlige nyhetsbrev

* Ved å sende inn din e-post godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.

Ta vår gratis IP-sjekk™ og få umiddelbare anbefalinger for hvordan du kan sikre og styrke din bedrifts konkurransekraft.

bolger