Nyhetsbrev

Under kan du lese sakene fra siste nyhetsbrev

Onsagers har et engasjert fagmiljø som jevnlig lager relevant innhold knyttet til vårt virke. Ved å abonnere på Onsagers nyhetsbrev, får du siste fagnytt rett i mailboksen.

Våre ingeniører, jurister og eksperter jobber hver dag med å sikre kunders immaterielle verdier (IP). Med høy faglig ekspertise og stort engasjement for arbeidet vi gjør, deler vi vår kunnskap ved å publisere innhold på Onsagers nettsted, blogg og sosiale medier. I form av artikler, kundereferanser og intervjuer belyser vi her en rekke tidsaktuelle tema knyttet til IP.

De nyeste, mest relevante og spennende sakene samler vi jevnlig i nyhetsbrev. Ved å sende inn din e-postadresse, godtar du at vi sender deg disse per mail. Avmelding kan gjøres når som helst.

Les mer om hvordan vi behandler din persondata her.

Falske faktura

Ny useriøs aktør tilbyr fornyelse av varemerker

Det kommer stadig tilbud og falske faktura knyttet til dine varemerker fra useriøse aktører. Patentstyret melder om en ny aktør, Levin Nyman & Partners som er aktiv om dagen. Ta alltid kontakt med oss om du er i tvil!
Mockup_Whitepaper_2-Industri-4.0_1920x1080

Sju Industri 4.0-teknologier som kan bli ditt fortrinn

Norske virksomheter investerer tungt i Industri 4.0-teknologi. Dette stiller nye krav til IP-beskyttelse. Last ned vår whitepaper her.
Onsagers-IP-sjekk-holding-spread_3

Kartlegg dine konkurransefortrinn

Ta vår gratis IP-sjekk™ og få umiddelbare anbefalinger for hvordan du kan sikre og styrke din bedrifts konkurransekraft.

Abonner på månedlige nyhetsbrev

* Ved å sende inn din e-post godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.

Ta vår gratis IP-sjekk™ og få umiddelbare anbefalinger for hvordan du kan sikre og styrke din bedrifts konkurransekraft.

bolger