Nyhetsbrev

Under kan du lese sakene fra siste nyhetsbrev

Onsagers har et engasjert fagmiljø som jevnlig lager relevant innhold knyttet til vårt virke. Ved å abonnere på Onsagers nyhetsbrev, får du siste fagnytt rett i mailboksen.

Våre ingeniører, jurister og eksperter jobber hver dag med å sikre kunders immaterielle verdier (IP). Med høy faglig ekspertise og stort engasjement for arbeidet vi gjør, deler vi vår kunnskap ved å publisere innhold på Onsagers nettsted, blogg og sosiale medier. I form av artikler, kundereferanser og intervjuer belyser vi her en rekke tidsaktuelle tema knyttet til IP.

De nyeste, mest relevante og spennende sakene samler vi jevnlig i nyhetsbrev. Ved å sende inn din e-postadresse, godtar du at vi sender deg disse per mail. Avmelding kan gjøres når som helst.

Les mer om hvordan vi behandler din persondata her.

Onsagers_Whitepaper_Patent_1920x1080_3

Patent – et kraftfullt verktøy for ledelsen

Tradisjonelt forbindes patenter med å beskytte en teknisk løsning mot kopiering. Men ved å fokusere på flere av funksjonene i et patent, får man større avkastning på bedriftens investering. Last ned vårt whitepaper her.
Verdiposisjonering

Fra kopibeskyttelse til verdifokus

Mange industribedrifter har tradisjonelt brukt IP til å redusere risiko for etterligning og for å sikre handlingsrom og videreutvikling av teknologi. Men for å lykkes i den nye industrielle virkeligheten, bør IP-fokuset flyttes.
Onsagers_Bransjeprat_10

🔉 Bør du investere i navnet?

Valg av navn som skal registreres som et varemerke er en viktig beslutning man ikke bør ta lett på. Les eller lytt til vår bransjeprat og lær mer om hvilke vurderinger du bør gjøre for å sikre at navnet er…
Low,Angle,Shot,Of,Modern,Glass,Buildings,And,Green,With

EUs nye bærekrafts-taksonomi vil påvirke innovasjon og IP-strategi

EUs taksonomi for bærekraftig finans er et felles klassifiseringssystem som definerer hvilke økonomiske aktiviteter som er bærekraftige. Norske foretak bør sikre at bedriftens innovasjons- og IP-strategi tilpasses den nye taksonomien.

Del disse artiklene

Abonner på månedlige nyhetsbrev

* Ved å sende inn din e-post godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.

Ta vår gratis IP-sjekk™ og få umiddelbare anbefalinger for hvordan du kan sikre og styrke din bedrifts konkurransekraft.

bolger