Nyhetsbrev

Onsagers har et engasjert fagmiljø som jevnlig lager relevant innhold knyttet til vårt virke. Ved å abonnere på Onsagers nyhetsbrev, får du siste fagnytt rett i mailboksen.

Meld deg på nyhetsbrevet
Merkevare

Derfor bør logoen beskyttes

Å beskytte virksomhetens logo er en vesentlig og viktig del av å håndheve eget varemerke. Eierskap til logo gir eierskap til gjenkjennelseseffekten i markedet.

Miljø

Nor-Shipping 2022: Samarbeid for handling

På Nor-Shipping var årets tema «Collaborating for Action». For å sikre at handling gjennom samarbeid skal få fortgang på det grønne skiftet, er det viktig at eierskap til immaterielle verdier er avklart.

Strategi

IP-rapport for maritim bransje

Last ned vår eksempelrapport og les mer om hvilke grep maritime bedrifter kan ta for å sikre og styrke sin konkurransekraft.

Bransjeprat

Fakta og myter om patenter i legemiddelindustrien

Å utvikle legemidler tar tid, og ofte er patenttiden på 20 år nesten utløpt innen medisinen kommer på markedet. Les eller lytt for å lære mer om hvorfor patenter er så viktig for legemiddelindustrien.

Merkevare

Derfor bør du håndheve varemerket ditt

Å slå ned på alle typer misbruk av dine varemerkerettigheter er essensielt for å unngå at varemerkets verdi svekkes. Sørg for å håndheve dine immaterielle rettigheter.

Få en gratis IP-rapport

Ta vår digitale kartlegger og få en rapport med anbefalinger for hvordan du kan bygge og sikre din bedrifts konkurransekraft.