Nyhetsbrev

Under kan du lese sakene fra siste nyhetsbrev

Onsagers har et engasjert fagmiljø som jevnlig lager relevant innhold knyttet til vårt virke. Ved å abonnere på Onsagers nyhetsbrev, får du siste fagnytt rett i mailboksen.

Våre ingeniører, jurister og eksperter jobber hver dag med å sikre kunders immaterielle verdier (IP). Med høy faglig ekspertise og stort engasjement for arbeidet vi gjør, deler vi vår kunnskap ved å publisere innhold på Onsagers nettsted, blogg og sosiale medier. I form av artikler, kundereferanser og intervjuer belyser vi her en rekke tidsaktuelle tema knyttet til IP.

De nyeste, mest relevante og spennende sakene samler vi jevnlig i nyhetsbrev. Ved å sende inn din e-postadresse, godtar du at vi sender deg disse per mail. Avmelding kan gjøres når som helst.

Les mer om hvordan vi behandler din persondata her.

Onsagers_Varemerke_Navn

Webinar: Bør du investere i navnet?

Valg av navn som skal registreres som et varemerke er en viktig beslutning som man ikke bør ta lett på. Se videoen under og lær mer om hvilke vurderinger du bør gjøre for å sikre at navnet er verdt å…
Kode_digitalisering.jpg

Industri 4.0: Slik endres produksjonsbedrifter med data

I verdikjeder som er stadig mer digitalisert, blir data en ny viktig ressurs. Med god forvalting og kontroll på data som generes kan dette skape et solid konkurransefortrinn for norske produksjonsbedrifter som tar i bruk Industri 4.0-teknologi.
CAD 3D print

Industri 4.0: Er 3D-printing en trussel for IP-beskyttelse?

Selv om 3D-printing i dag er godt etablert i en rekke sektorer og bransjer, foregår det stadig diskusjoner rundt 3D-teknologien som potensiell utfordrer av tradisjonell IP-beskyttelse av produkter og prosesser.
Varemerke vurdering2

Varemerke – bør du investere i navnet?

Valg av navn som skal registreres som et varemerke er en viktig beslutning som man ikke bør ta lett på. Les mer om hvilke vurderinger du bør gjøre for å sikre at navnet er verdt å investere i.
Business travel

Industri 4.0: Ny teknologi med nye forretningsmodeller

Innføring av ny teknologi i verdikjeden skaper ikke bare muligheter for optimalisering, men også helt nye forretningsmodeller. Dette kan gi store konkurransefortrinn, for de som tar gode IP-valg.
Industri 4.0 CPS

Industri 4.0: Beskytt data fra simulering og kyber-fysiske systemer

De som forbedrer produksjonsprosesser med kyber-fysiske systemer og simulering skaper helt nye former for verdier. Her er en rask innføring i hva som bør beskyttes, og hvordan.

Del disse artiklene

Abonner på månedlige nyhetsbrev

* Ved å sende inn din e-post godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.

Ta vår gratis IP-sjekk™ og få umiddelbare anbefalinger for hvordan du kan sikre og styrke din bedrifts konkurransekraft.

bolger