Nyhetsbrev

Under kan du lese sakene fra forrige nyhetsbrev

Onsagers har et engasjert fagmiljø som jevnlig lager relevant innhold knyttet til vårt virke. Ved å abonnere på Onsagers nyhetsbrev, får du siste fagnytt rett i mailboksen.

Våre ingeniører, jurister og eksperter jobber hver dag med å sikre kunders immaterielle verdier (IP). Med høy faglig ekspertise og stort engasjement for arbeidet vi gjør, deler vi vår kunnskap ved å publisere innhold på Onsagers nettsted, blogg og sosiale medier. I form av artikler, kundereferanser og intervjuer belyser vi her en rekke tidsaktuelle tema knyttet til IP.

De nyeste, mest relevante og spennende sakene samler vi jevnlig i nyhetsbrev. Ved å sende inn din e-postadresse, godtar du at vi sender deg disse per mail. Avmelding kan gjøres når som helst.

Les mer om hvordan vi behandler din persondata her.

shutterstock_243067945

Gass eller brems i svingen?

Forskning viser at bedrifter som makter å øke farten i krevende terreng sikrer seg store forsprang når utsiktene normaliserer seg. De avgjørende faktorene er ledelsens evne til å fange opp muligheter og omsette disse til nye forretningsmodeller gjennom innovasjon og…
shutterstock_1041064909(1)

Covid-19: Slik reduserer du kostnader til IP-beskyttelse

Den pågående krisen tvinger frem betydelige kostnadskutt som kan ha en negativ effekt på bedrifters evne til å beskytte sine viktigste konkurransefortrinn. Her er gode råd for hvordan midlertidig redusere kostnader uten at risikoen for tap av IP-rettigheter øker.
shutterstock_699442555

Møt oss på video for gratis gjennomgang av din IP-sjekk

IP-sjekk™ fra Onsagers gir innsikt i hvordan din bedrifts verdiskaping kan beskyttes og videreutvikles på dagens premisser. Ta IP-sjekken på hjemmekontoret, og få gratis gjennomgang og rådgivning av oss på video.
Business travel

Industri 4.0: Ny teknologi med nye forretningsmodeller

Innføring av ny teknologi i verdikjeden skaper ikke bare muligheter for optimalisering, men også helt nye forretningsmodeller. Dette kan gi store konkurransefortrinn, for de som tar gode IP-valg.

Del disse artiklene

Abonner på månedlige nyhetsbrev

Ved å sende inn din e-post godtar du at vi sender deg månedlige nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.

Ta vår gratis IP-sjekk™ og få umiddelbare anbefalinger for hvordan du kan sikre og styrke din bedrifts konkurransekraft.

bolger