Arbeidserfaring

2021 – d.d.:  Onsagers  (Norway) - Advokat
2018 – 2021 : Oslo politidistrikt, enhet sentrum – Politiadvokat
2018 - 2018 : Patentstyret - jurist
2013 - 2016 : Politiets utlendingsenhet - tilkallingsvakt ved juridisk avdeling

Utdannelse

2012 - 2017 Universitetet i Oslo
Oppnådd fagprofil med valgfagene patent- og varemerkerett, opphavsrett, rettsøkonomi og EU Competition Law.
Masteroppgaven om nyhetsskadelige utprøvinger innenfor patentrett. Implisitte konfidensialitetsavtaler knyttet til legemiddelindustrien.
Vinner av prosedyrekonkurransen Nordic Intellectual Property Moot Court, Stockholm 2016.

2002 - 2005 Offjazz - Nice
Centre de formation professionnelle et d’études supérieures en danse (Balletthøgskole) Utøvende danser i klassisk ballett, jazz og moderne.

Språk

Norsk, Engelsk, Fransk

Oppsummering

Marie er advokat og IP-rådgiver, og innehar en bred kompetanse innenfor immaterialrett. Hun ble ferdig utdannet jurist ved Universitetet i Oslo høsten 2017, der hun oppnådde en fagprofil med valgfagene patent- og varemerkerett, opphavsrett, rettsøkonomi og EU Competition Law.

Høsten 2016 vant hun og en annen medstudent den nasjonale og senere den nordiske prosedyrekonkurransen innen IP, Nordic Intellectual Property Moot Court, som fant sted i Stockholms tingsrätt. Masteroppgaven omhandlet nyhetsskadelige utprøvinger innenfor patentrett, der implisitte konfidensialitetsavtaler ble drøftet i stor grad.

Marie har arbeidserfaring fra Patentstyret hvor hun behandlet nasjonale varemerkesøknader. Enn videre har hun arbeidet som politiadvokat med utvidet påtalekompetanse ved Oslo politidistrikt. Som aktor har hun omfattende prosedyreerfaring fra Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett, og har vært påtalefaglig etterforskningsleder med egen portefølje. Marie er vant til å jobbe tverrfaglig og lede team, og hun trives svært godt med å være tett på oppdragene.

Marie har jobbet i Onsagers siden august 2021

Ta kontakt - Bidragsyter

Send en melding direkte til vår konsulent. Skriv gjerne en kort melding om hva det gjelder slik at vår konsulent kan følge deg opp på best mulig måte.

"*" indicates required fields

Hidden
Lagring av data*
Nyhetsbrev

Alle dine opplysninger behandles konfidensielt. Ved å fylle inn skjemaet godtar du også vårt personvernsreglement.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.