Ut av Onsagers' engasjerte fagmiljø kommer det mange artikler, kundeprat, aktiviteter og intervjuer. Nå tilbyr vi muligheten til å abonnere på siste nytt med - Onsagers Nyhetsbrev

Onsagers består av et aktivt miljø av ingeniører og jurister som brenner for sikring av immaterielle verdier (IP).

Vi tilbyr nå abonnement på nyhetsbrev slik at du alltid holdes oppdatert på hva som skjer innen fagområdet.

 

NyhetsbrevMerk at du vil motta en e-postverifisering slik at vi sikrer riktig eier av e-post og at du aktivt samtykker til å motta nyhetsbrev fra oss. I hvert nyhetsbrev er det link til administrering av ditt abonnement. Les mer om vår personvern policy her

Se et utvalg av våre nyeste artikler under:

 • Farmasøytisk perspektiv i en livssyklus IP-strategi

  Farmasøytisk perspektiv i en livssyklus IP-strategi

  Utvikling av et nytt legemiddel til markedet er en lang og kostbar prosess. Tar man med et farmasøytisk perspektiv knyttet til formuleringer inn i en full livssyklus IP-strategi kan man oppnå ytterligere konkurransefortrinn.

 • REAL® suksessoppskrift

  REAL® suksessoppskrift

  Kombinasjonen av norske kvalitetsråvarer, stolte kokker og en unik frysetørkingsprosess har gjort Drytech til hoffleverandør til Forsvaret, NATO og tur-Norge. Nå er REAL® også i ferd med å erobre Europas friluftsentusiaster.

 • Nordisk nettverksbygging for kjemisk industri

  Nordisk nettverksbygging for kjemisk industri

  Kjemisk industri er en konkurranseutsatt næring som det er viktig å sikre sine rettigheter. På Nordisk Kemikermøde i Velje vil de nyeste endringene i patentregelverket stå på agenda.

 • Ingeniørkunst fra Hokksund solgt til Yamaha Motor

  Ingeniørkunst fra Hokksund solgt til Yamaha Motor

  Rett før jul ble det kjent at den japanske motorsykkelprodusenten Yamaha Motor kjøper flere av Hokksund-selskapet Brudeli Techs patenter. Nå er oppfinneren bak klar med nye ideer.

 • Norsk forskning gir økt fruktbarhet og bedre lønnsomhet for melkebønder

  Norsk forskning gir økt fruktbarhet og bedre lønnsomhet for melkebønder

  Norske SpermVital har utviklet en ny metode som øker sannsynligheten for vellykket inseminering, ved bruk av alginat og skånsom fryseteknologi. Slik blir hverdagen enklere og økonomien bedre for norske melkebønder.