Ut av Onsagers' engasjerte fagmiljø kommer det mange artikler, kundeprat, aktiviteter og intervjuer. Nå tilbyr vi muligheten til å abonnere på siste nytt med - Onsagers Nyhetsbrev

Onsagers består av et aktivt miljø av ingeniører og jurister som brenner for sikring av immaterielle verdier (IP).

Vi tilbyr nå abonnement på nyhetsbrev slik at du alltid holdes oppdatert på hva som skjer innen fagområdet.

 

NyhetsbrevMerk at du vil motta en e-postverifisering slik at vi sikrer riktig eier av e-post. I hvert nyhetsbrev er det link til administrering av ditt abonnement.
For å sikre at du kun mottar nyheter som er interessante for deg, kan du i ditt profilsenter velge utvalgte bransjer du ønsker oppdatering om. Du kommer inn på ditt profilsenter via våre nyhetsbrev under «oppdater profil».

Se et utvalg av våre nyeste artikler under:

 • Holdbarhetsindikator i sanntid gjør datostempelet overflødig

  Holdbarhetsindikator i sanntid gjør datostempelet overflødig

  Møt gründerne bak holdbarhetsindikatoren som kan revolusjonere vårt forhold til matkvalitet og matsvinn.

 • IP-strategi for mobilapplikasjoner

  IP-strategi for mobilapplikasjoner

  Allerede før utviklingen av en app settes i gang, bør man avklare hvordan man best kan styre og kontrollere prosessen. Sørg for å ha en plan for hvordan du sikrer eierskap til de immaterielle verdiene som skapes i en app.

 • Hvordan kan man sikre en mobilapp?

  Hvordan kan man sikre en mobilapp?

  Det legges mye ressurser i utvikling og markedsføring av nye unike apper, men det forekommer dessverre mye kopiering som undergraver bedriftens investeringer. Heldigvis kan man beskytte de immaterielle verdiene (IP) som finnes i en app.

 • Hvordan velge riktig forretningsstrategi for din idé?

  Hvordan velge riktig forretningsstrategi for din idé?

  Sitter du på en idé, bør du velge riktig forretningsstrategi. Det er dessverre mange som ikke gjør en kvalifisert vurdering av hva som er den beste måten å forvalte ideen på, slik at den gir høyest mulig verdi.

 • Forlenget levetid for legemiddelpatenter (SPC PED).

  Forlenget levetid for legemiddelpatenter (SPC PED).

  Fra 1. september 2017 innføres en ny forskrift som gir utvidet levetid for legemiddelpatenter der man forsker og bruker tid på å komme til markedet. Den nye forskriften vil spesielt gagne de som forsker på medisiner til barn.