Ut av Onsagers' engasjerte fagmiljø kommer det mange artikler, kundeprat, aktiviteter og intervjuer. Nå tilbyr vi muligheten til å abonnere på siste nytt med - Onsagers Nyhetsbrev

Onsagers består av et aktivt miljø av ingeniører og jurister som brenner for sikring av immaterielle verdier (IP).

Vi tilbyr nå abonnement på nyhetsbrev slik at du alltid holdes oppdatert på hva som skjer innen fagområdet.

 

NyhetsbrevMerk at du vil motta en e-postverifisering slik at vi sikrer riktig eier av e-post. I hvert nyhetsbrev er det link til administrering av ditt abonnement.
For å sikre at du kun mottar nyheter som er interessante for deg, kan du i ditt profilsenter velge utvalgte bransjer du ønsker oppdatering om. Du kommer inn på ditt profilsenter via våre nyhetsbrev under «oppdater profil».

Se et utvalg av våre nyeste artikler under:

 • Kundeprat – Norsk munnleke som kan revolusjonere munnhelse

  Kundeprat – Norsk munnleke som kan revolusjonere munnhelse

  Møt ingeniøren og tannlegen som vil gjøre det å rense tennene til en lek. Nå jakter de på en samarbeidspartner med internasjonale ambisjoner som kan være med på å få den patenterte ideen på markedet.

 • Maritim næring må ta eierskap til innovasjon

  Maritim næring må ta eierskap til innovasjon

  Robotisering, autonomi, digitalisering, fjernstyring, stordata og smartteknologi er i ferd med å endre den maritime næringen. Norske aktører har alle muligheter til å lede an i utviklingen.

 • Refleksjoner fra Smart Gas 2017

  Refleksjoner fra Smart Gas 2017

  Vi vet ikke hvordan fremtidens energisystemer ser ut, men vi vet at de formes i dag. Norske bedrifter har alle muligheter til å kapitalisere på utviklingen, men dette vil kreve at de tar eierskap til ideer og løsninger.

 • Norsk design vil ut i verden

  Norsk design vil ut i verden

  Norge har nå alle forutsetninger for å bli en møbelstormakt. Vi utdanner topp designere, har god tilgang på råvarer og en gunstig kronekurs som gir oss konkurransefortrinn internasjonalt.

 • Nå kommer Smart Ships

  Nå kommer Smart Ships

  Maritim næring entrer nå den fjerde industrielle revolusjonen. Kunstig intelligens og autonome systemer vil stå sentralt i teknologiutviklingen fremover.