Ut av Onsagers' engasjerte fagmiljø kommer det mange artikler, kundeprat, aktiviteter og intervjuer. Nå tilbyr vi muligheten til å abonnere på siste nytt med - Onsagers Nyhetsbrev

Onsagers består av et aktivt miljø av ingeniører og jurister som brenner for sikring av immaterielle verdier (IP).

Vi tilbyr nå abonnement på nyhetsbrev slik at du alltid holdes oppdatert på hva som skjer innen fagområdet.

 

NyhetsbrevMerk at du vil motta en e-postverifisering slik at vi sikrer riktig eier av e-post. I hvert nyhetsbrev er det link til administrering av ditt abonnement.
For å sikre at du kun mottar nyheter som er interessante for deg, kan du i ditt profilsenter velge utvalgte bransjer du ønsker oppdatering om. Du kommer inn på ditt profilsenter via våre nyhetsbrev under «oppdater profil».

Se et utvalg av våre nyeste artikler under:

 • Rapid Prototyping hos ProtoMore

  Rapid Prototyping hos ProtoMore

  I Molde finner man et innovasjonsmiljø som fokuserer på moderne tilnærming til innovasjon, med prøving og feiling som deres mantra. Vi tok en prat med lederen for Nytt næringsliv i ProtoMore, Jørn Heggertveit.

 • Løser en av oljeindustriens største utfordringer med menneskeskapt vulkan

  Løser en av oljeindustriens største utfordringer med menneskeskapt vulkan

  Permanent brønnplugging, eller P&A, er en hodepine for oljebransjen, hvor tilgjengelig teknologi representerer svært høye kostnader og antas å ha variabel levetid. Interwell P&A har en ny løsning som er basert på naturens egen metode.

 • Bruker blockchain for å bekjempe kopister

  Bruker blockchain for å bekjempe kopister

  Å beskytte varekategorier som sko og klær mot kopier, har vist seg å være en nesten umulig oppgave ut over varemerkebeskyttelse. Ny teknologi, som 3D-printing, NFC-chips og blockchain, kan være løsningen.

 • Holdbarhetsindikator i sanntid gjør datostempelet overflødig

  Holdbarhetsindikator i sanntid gjør datostempelet overflødig

  Møt gründerne bak holdbarhetsindikatoren som kan revolusjonere vårt forhold til matkvalitet og matsvinn.

 • IP-strategi for mobilapplikasjoner

  IP-strategi for mobilapplikasjoner

  Allerede før utviklingen av en app settes i gang, bør man avklare hvordan man best kan styre og kontrollere prosessen. Sørg for å ha en plan for hvordan du sikrer eierskap til de immaterielle verdiene som skapes i en app.