Slik jobber vi

Med tverrfaglige bransjeteam bestående av 24 ingeniører og 8 jurister, kan Onsagers levere tjenester og rådgivning gjennom hele den immaterielle verdikjeden.

Oppdaterte, engasjerte og løsningsorienterte

Onsagers har en unik fremoverlent kultur som reflekteres i våre kunders suksess i inn- og utland. Med tverrfaglige bransjeteam bestående av 27 ingeniører og 11 jurister, kan Onsagers levere tjenester og rådgivning gjennom hele den immaterielle verdikjeden.

Engasjerte bransjeteam

Onsagers er organisert i bransjeteam som gir våre rådgivere en arena for å dyrke og videreutvikle sin interesse for ulike fagområder. Dette skaper et unikt arbeidsmiljø som kommer våre kunde til gode.

Med utgangpunkt i din business

Onsagers tar alltid utgangpunkt i kundens forretning og utarbeider en mest mulig hensiktsmessig IP-strategi basert på mål, forutsetninger og forretningsstrategien. Nyhet: Vi tilbyr nå også en digital kartlegger.

Internasjonalt nettverk

Onsagers har gjennom over 70 år bygget et verdifull nettverk av partnere som bistrå med lokal tyngde når hele verden er ditt marked. På Onsagers.com får du et inntrykk av oss når vi arbeider globalt sammen med partnere.

Vi sikrer dine verdier

Vi legger en plan og deretter benytter de mest effektive verktøyene for å sikre dine viktigste verdier

Vi forstår din teknologi

Miljøet i Onsagers er preget av teknisk fagprat og kunnskapsdeling.

Dybdekunnskap om din teknologi

I Onsagers jobber det 26 ingeniører, flere med doktorgrad, som har gode forutsetninger for å forstå din teknologi inngående og være kjent med tilskjøtende teknologi.

Frekventerer samme fagmiljøer

Onsagers bransjeteam deltar på mange fagsamlinger og konferanser, og da er det bare å slå an prat med oss, hvor ditt fagområde vil bli belyst i et IP-perspektiv.

Møt våre konsulenter

Er du nyskjerrig på hvem som jobber hos oss?. Her er en full oversikt over våre konsulenter og støttefunksjoner slik at du lettere kan ta kontakt direkte med den du trenger å snakke med.

Vi er en del av fagmiljøet

Våre eksperter deltar i de viktigste fora for respektive bransjer og fagmiljøer for å løfte deres IP-perspektivet på agenda, pleie sitt nettverk og holde seg oppdatert.

shutterstock_35421892

Offshore Strategikonferansen – OSK 2019

OSK 2019 setter i år fokus på global konkurransekraft med norsk forankring.
Onsagers_tromsø

EWOS Nyttårskonferansen 2019

For 26. gang arrangerer EWOS Nyttårskonferansen for fôrindustrien innen havbruk og fiskeri. Analytikere og ledere vil gi innsikt om næringen som opplever kraftig endring.
129

Kontakt oss i dag

Onsagers har folk som forstår din virksomhet og teknologi og er alltid tilgjenglig for en uforpliktende fagprat.

bolger