Swetha Mysore Seshadri

Patentrådgiver

Arbeidserfaring

Februar 2021 – d.d. : Onsagers AS, Patentrådgiver
Juni 2012 – April 2021: TE Connectivity Norge, Patentrådgiver
Okt 2008 – April 2012: Brain League IP Services Ltd. Patent analytiker

Utdannelse

Sept 2004 - Juni 2008: Bachelors in Electrical and Electronics Engineering, SDM College of Engineering and Technology, Dharwar, India

Språk

Norsk, Engelsk, Hindi, Kannada

Oppsummering

Swetha er patentrådgiver med lang erfaring innen IP-felt, både som intern IP-rådgiver og patentingeniør som koordinerer IP-aktiviteter for små og store selskaper. Swetha har en bachelorgrad i elektro- og elektronikkingeniør fra India. Swetha har jobbet med klienter som Tata Consultancy Services, Samsung India Software Operations, Alcatel Lucent India for å nevne noen få. Swetha’s interesseområder er elektronikk og kommunikasjonssystemer, ultralydsensorer, fornybar energi.

Swetha har erfaring som intern IP-person og patentingeniør med TE Connectivity Norway hvor hun har jobbet med oppfinner for å veilede dem for å identifisere potensiell IP. Gjennomføring av frihet til å operere analyse, konkurrentanalyse og se, nyhet og tidligere kunstsøk. Swetha har jobbet med oppfinner for å gjennomføre idégenereringssesjoner for å utforske nye områder innen produktutvikling i selskapet.
Swetha har jobbet som patentanalytiker og seniorpatentanalytiker med IP-firmaet i India, hvor hennes ansvar inkluderte utarbeidelse av patentspesifikasjoner for klienter i India og USA, kontorhandlinger, overvåking av konkurrenter.

Swetha har jobbet med klienter fra forskjellige bransjer, inkludert telekommunikasjonssystemer, elektronikk og sensorer, miljøteknologi, ultralydsensorer for bilindustrien.

Swetha har jobbet med Onsagers AS siden april 2021.

Ta kontakt - Bidragsyter

Send en melding direkte til vår konsulent. Skriv gjerne en kort melding om hva det gjelder slik at vår konsulent kan følge deg opp på best mulig måte.

"*" indicates required fields

Hidden
Lagring av data*
Nyhetsbrev

Alle dine opplysninger behandles konfidensielt. Ved å fylle inn skjemaet godtar du også vårt personvernsreglement.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.