Portrett av Swetha Mysore Seshadri

Arbeidserfaring

Februar 2021 – d.d. : Onsagers AS, Patentrådgiver

Juni 2012 – April 2021: TE Connectivity Norge, Patentrådgiver

Okt 2008 – April 2012: Brain League IP Services Ltd. Patent analytiker

Utdannelse

Sept 2004 – Juni 2008: Bachelors in Electrical and Electronics Engineering, SDM College of Engineering and Technology, Dharwar, India

Språk

Norsk, engelsk, hindi, kannada

Oppsummering

Swetha er patentrådgiver med lang erfaring innen IP-felt, både som intern IP-rådgiver og patentingeniør som koordinerer IP-aktiviteter for små og store selskaper. Swetha har en bachelorgrad i elektro- og elektronikkingeniør fra India. Hun har jobbet med klienter som Tata Consultancy Services, Samsung India Software Operations og Alcatel Lucent India for å nevne noen. Swethas interesseområder er elektronikk og kommunikasjonssystemer, ultralydsensorer og fornybar energi.

Swetha har erfaring som intern IP-person og patentingeniør med TE Connectivity Norway, hvor hun har jobbet med oppfinner for å veilede dem i å identifisere potensiell IP. Gjennomføring av frihet til å operere-analyse, konkurrentanalyse og se, nyhet og tidligere kunstsøk. Hun har også jobbet med oppfinner for å gjennomføre idégenereringssesjoner for å utforske nye områder innen produktutvikling i selskapet.

Swetha har jobbet som patentanalytiker og seniorpatentanalytiker med IP-firma i India, hvor hennes ansvar inkluderte utarbeidelse av patentspesifikasjoner for klienter i India og USA, kontorhandlinger og overvåking av konkurrenter.

Hun har jobbet med klienter fra forskjellige bransjer, inkludert telekommunikasjonssystemer, elektronikk og sensorer, miljøteknologi og ultralydsensorer for bilindustrien.

Swetha har jobbet i Onsagers AS siden april 2021.