Whitepaper Digitalisering

Hvordan beskytte din app med IP-design

Bilde av whitepaper om IP og apper

Med en rivende utvikling innen mobilapplikasjoner, er det viktigere enn noensinne å sikre eierskap til appenes immaterielle verdier. Last ned vår whitepaper for å lese mer.

Markedet for apper er svært kompetitivt, og norsk næringsliv legger ned mye ressurser i utvikling og markedsføring av nye og unike apper. Samtidig forekommer det i stor grad kopiering, som undergraver bedriftenes investeringer om disse ikke håndheves tilstrekkelig.

Last ned whitepaper

Les mer om hvilke strategiske grep du kan ta for å beskytte din app.

Nyhetsbrev

Skal IP-rettigheter bli en god investering for bedriften i dagens industrielle virkelighet, må IP-porteføljen beskytte mer enn teknologien og navnet.

Det ligger store muligheter i å ta eierskap til IP-verdiene i appen ved bruk av såkalt IP-design. Ved å ta eierskap til immaterielle verdier (IP) ved hjelp av en verdibasert tilnærming og IP-design, øker mulighetene for avkastning, samtidig som risikoen for tapte investeringer reduseres.

I dette whitepaperet får du råd om hvilke strategiske valg du kan ta for å beskytte bedriftens investeringer i apper, og hvordan
du sikrer avkastning fra app-utvikling.

Bidragsytere

Henning A. Johansen

Master of Science, Biochemistry

Utdannet i biokjemi, IP-ledelse og internasjonal IP-lov. Tidligere leder for DNA-sekvensiering på UiO. Jobber nå mest med veiledning om strategisk bruk av IP i forretningsstrategi.

Portrett Andreas Werner

Andreas Werner

Cand.Scient Fysikk, Elektronikk og måleteknikk

Andreas er patentrådgiver og har bakgrunn innen fysikk, elektronikk og måleteknikk. Har han bl.a. jobbet i Tandberg Television, Cisco Systems og IDEX ASA som IP Specialist.

Kontaktskjema – ansatt

Send en melding direkte til vår konsulent. Skriv gjerne en kort melding om hva det gjelder slik at vår konsulent kan følge deg opp på best mulig måte.

"*" indicates required fields

Hidden
Lagring av data*
Nyhetsbrev

Alle dine opplysninger behandles konfidensielt. Ved å fylle inn skjemaet godtar du også vårt personvernsreglement.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.