Whitepaper Forskning

Hvordan beskytte nanoteknologi

Mockup av nanoteknolgi-whitepaper

Patentering kan være krevende når det kommer til nanoteknologi. Last ned vår whitepaper og få råd om hvordan du øker sjansene for å oppnå patent, og hvilke andre virkemidler for IP-beskyttelse som finnes i verktøykassen.

Som med alle nye teknologier har det vært hard konkurranse om å patentbeskytte og industrialisere nyvinninger. Immaterielle rettigheter er et viktig verktøy for alle aktører som jobber med nanoteknologi. Dette understøttes av en økning i patentsøknader som siterer eller relaterer til nanopartikler.

Last ned whitepaper

Les mer om hvilke strategiske grep du kan ta for å beskytte nanoteknologi. 

Nyhetsbrev

I denne whitepaperen går vi gjennom ulike strategier for IP-beskyttelse, og forklarer hvorfor karakterisering av nanopartikler er så viktig for å kunne oppnå patent. Vi går også gjennom egenskaper som kan være avgjørende for din teknologi og ser på hvordan du ved å definere analysemetoden og størrelsen på nanopartiklene kan øke sjansen for bred IP-beskyttelse.

Bidragsytere

Olivier Cauchois

PhD Fysikalsk kjemi og Farmasi

Olivier er patentrådgiver og utdannet PhD innen fysikalsk kjemi og Farmasi samt sivilingeniør med spesialitet innenfor Kjemi.

Kontaktskjema – ansatt

Send en melding direkte til vår konsulent. Skriv gjerne en kort melding om hva det gjelder slik at vår konsulent kan følge deg opp på best mulig måte.

"*" indicates required fields

Hidden
Lagring av data*
Nyhetsbrev

Alle dine opplysninger behandles konfidensielt. Ved å fylle inn skjemaet godtar du også vårt personvernsreglement.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.