Oppdrettsnæringa må styrke sin konkurransekraft!

NYHET: IP-sjekk for oppdrettsnæringa og tilknyttede leverandører

Oppdrettsnæringa har et stort naturgitt konkurransefortrinn med god tilgang til beskyttede lokasjoner med god vannkvalitet. Når oppdrett nå flyttes på land og til havs endres konkurransesituasjonen. Med Onsagers IP-sjekk kan næringen forberede seg på økt konkurranse, nye profittmodeller og markeder.

IP-sjekk Oppdrettsnæring

Ta vår gratis IP-sjekk

I Onsagers IP-sjekk kartlegger vi din bedrifts unike sammensetning av konkurransefortrinn og områder bedriften har viktige fordeler. Basert på bedriftens styrker vil du få en anbefaling på hvordan disse kan sikres og styrkes ytterligere ved hjelp av strategisk håndtering av immaterielle eiendeler (IP) og eventuell etablering av IPR (patent-, varemerke- og designbeskyttelse).

Kundeprat

Våre kunder forteller hvilken betydning IP har hatt for deres suksess.

Tema

Dette er aktuelle artikler som vi tror kan være interessante for deg.

En bedrifts prosesser og metoder kan være en avgjørende faktor for å lykkes i et konkurranseutsatt marked. Prosesser og metoder bør håndteres som et verdifullt aktivum i bedriften, og forvaltes både med dokumentasjon, avtaler og beskyttende tiltak, slik at man kan beholde og forsterke konkurransefortrinnet, ikke minst nå som alt…
1483
Med grunnlag i en oversikt over bedriftens immaterielle verdier, markedssituasjon og handlingsrom, utarbeides en IP-strategi som skal bidra med å sikre og styrke bedriftens konkurransesituasjon.
336
Alexander Osterwalder oppfordrer norsk næringsliv til kontinuerlig innovasjon i forretningsmodellen samt å fremme organisasjonskultur som systematisk jobber med å feile.
809
En god IP-strategi kan fungere som et svært effektivt verktøy for å nå selskapets målsetting – i alle fall på lang sikt, forteller Trond Ramsvik.
1684

Her treffer du oss

Onsagers deltar på mange ulike konferanser i løpet av året. Kanskje vi sees?

1600x900_onsagers_natur_fjell9

Maritimt Sommer Forum

Maritimt Sommer Forum inviterer til en samlig og diskusjon rundt tema «digitalisering av den martime næringen», med bl.a. innlegg fra Onsagers.
110
shutterstock_516058957

Abelia Open 2019 – problemløserne

Globale forretningsmuligheter for norske problemløsere
137

Kontakt oss i dag

Har du IP-problemstillinger du ønsker å diskutere med oss? Du er alltid velkommen til en uforpliktende fagprat.

bolger