Arrangement

Zerokonferansen 2017

31. oktober 2017 kl.09:00 - 16:00

Folketeatret og Folkets Hus,Oslo,0184

Årets Zerokonferanse skal handle om smarte byer, utslippsfri transportsektor, grønt karbon, norske klimaløsninger og 100 % fornybar energi.

Prisene på fornybar energi fortsetter å falle og det samme gjør batteriprisene. Det er ikke lenger noen teknologiske grenser for hva som kan elektrifiseres.

Den røde tråden for konferansen vil være at de grønne løsningene må bli førstevalget og standard i alle deler av samfunnet, så vi kan få grønn vekst og løse klimautfordringene.

Hovedtemaene på årets Zerokonferanse:
•Grønt karbon
•Smarte byer
•Utslippsfri transportsektor
•Norske klimaløsninger
•100 % fornybar energy

Onsagers deltar
Dette er et møtested for teknologiutviklere, næringsliv og publikum, og vi ser frem til å delta i samtaler om grønn vekst fra et IP-perspektiv. Onsagers stiller med Eirik Røhmen fra bransjeteamet innen Fornybar energi og miljø.

Smartere elbillading

Stavangerbaserte Zaptec har utviklet og patentert en transformatorteknologi for smartere lading av elbiler. Les mer om dette, her.

Arrangementsinfo

Folketeatret og Folkets Hus

Storgata 21
Oslo, 0184 Norway

31. oktober 2017 kl.09:00 - 16:00

Kontaktpersoner

Eirik Røhmen
Ph.D. Prosess metalurgi
Doktorgrad i prosessmetallurgi med kunnskap om 3D-printing, karbonfangst og -lagring, forbrenningsteknologi, miljøteknologi, elektrokjemisk industri, radioaktivitet m.m.

Zerokonferansen 2016

Møt oss på Zerokonferansen i dag for å se hvordan miljøteknologi kan forvaltes slik at både miljøet og bedriften tjener på det.

Relaterte artikler

Les mer interessant innhold om temaet.

I fjor sommer slapp Tesla sine patenter løs, men de registrerer fortsatt nye patenter. Nå gjør de seg klare for kommende «Tesla killers».
2686
I disse dager hvor mange hevder å se «slutten» på oljealderen er det godt å se at bærekraftig industri står klar til å overta.
2102
Enten forretningsideer er bygget på en visjon eller tilbyr en ny teknisk forbedring, er det alltid lettere å lykkes om man har en IP-beskyttelse i hånden.
2484
80 % av alle fremdriftssystemer er drevet på fossilt brensel. Kan man benytte patentsøknader for å avdekke teknologiske trender innen drift av fremdriftssystemer på fartøy?
3098
bolger