Arrangement

ZERO-konferansen 2018

7. november 2018 - 8. november 2018

Skur 13, Oslo,Oslo,0250

Zero-konferansen er Norges største og viktigste møteplass for klima og klimateknologi. Vårt bransjeteam stiller.

ZERO-konferansen er regnet som Norges største og viktigste møteplass for alle som er opptatt av klima. Konferansen er utvidet til to dager, og programmet er lagt opp slik at selv kan velge din konferanseopplevelse. Du kan høre på foredrag, delta aktivt i workshops, se nye klimaløsninger, og møte beslutningstakere. Skur 13 er en ny og trendy konferansearena, og vi ser frem til å møte dere der!

Rådgivere fra Onsagers’ fornybar energi og miljø-team vil være aktivt tilstede under konferansen. Immaterielle rettigheter og immaterielle ressurser er av stor betydning knyttet til teknologi og innovasjon innen klima og fornybar energi. Kom gjerne og snakk med oss på standen, eller book et møte i forkant. Det er mulig å lufte deres problemstillinger med oss eller høre mer om hva vi kan hjelpe dere med.

Ny Digital IP-sjekk

Onsagers har akkurat lansert en smart Digital IP-sjekk hvor man kartlegger sitt konkurransefortrinn og får råd på hvordan disse kan sikres og styrkes ved strategisk bruk av IP, eller ved etaleringa av IPR som Patent-, værmerke-, og designbeskyttelse.

Ta IP-sjekken her

Arrangementsinfo

Skur 13, Oslo

Filipstadveien 3
Oslo, 0250 Norge

7. november 2018 - 8. november 2018

Kontaktpersoner

Spesialisering innen patent- varemerke- og designbeskyttelse. Holder stadig foredrag om hvordan IPR kan øke bedrifters konkurransefortrinn. Har også ført mange rettsaker.
Geir Langli
Ph.D. - Organisk kjemi
Doktor i organisk kjemi, byggingeniør og jobbet tidligere med forskning på hiv-viruset. Han har kunnskap om bioteknologi, VVS, skipssystemer, kjemiteknikk, polymerkjemi m.m.
bolger