Arrangement

Subsea controls 2019

25. september 2019 - 26. september 2019

Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, 4610

Konferansen for hele subsea-virksomheten, ikke bare for operatører og leverandører på norsk kontinentalsokkel

Konferansen vil i år sikte mot et internasjonalt publikum, da vi anser denne profesjonelle arenaen for å være av interesse for hele subsea-virksomheten, ikke bare for operatører og leverandører på norsk kontinentalsokkel. Vi har også i år understreket fokuset på Subsea Controls. Vi vil ta opp spørsmål om All-Electric, Functional Safety and Condition Monitoring på en grundig måte. Vi vil gjøre dette gjennom flere forelesninger om hvert emne som stammer fra forskjellige synspunkt, både for nye feltutbygginger og brune feltperspektiv.

Innovasjon innen feltkontroll og feltoperasjoner

Skuespillere som jobber med undervannskontrollsystemer og teknologi, har levd gjennom en periode som har utfordret systemløsningene og produktene deres. Dette har imidlertid bidratt til å forbedre både kvalitet og ytelse av nye løsninger og produkter satt i drift. Innovasjoner innen subsea intervensjon har kommet fram. Dette gir nye spennende muligheter i grenselandet mellom feltkontroll og feltoperasjoner.

Future interfaces

På slutten av dag én tilbyr vi en spennende paneldiskusjon. Temaet vil være på «Future Interfaces», ledet av en representant fra en stor operatør – Equinor. Han vil helt sikkert utfordre deltakerne på hvordan han skal posisjonere sin virksomhet for å møte de nye tekniske løsningene. Det vil også være tid til å se mer på fremtiden. Hva venter subsea-operatørene i nærmeste fremtid, og hvilke tekniske nyvinninger vil være tilgjengelige i et videre perspektiv?

Onsagers bransjeteam for Olje og Gass

Onsagers ved Trond Ramsvik vil delta nok en gang på Subsea konferansen. Her er det my fokus på både det tekniske og forretningsmessige perspektivet, hvor Onsagers stiller med IP-kompetansen some er bygget på erfaring med både teknologien og bransjen.- Vi tar gjerne en prat om hvordan vi kan bidra til å stykre aktører i næringen ved bruk av IP(R).

Ta Onsagers gratis IP-sjekk for å kartlegge ditt konkurransefortrinn og hvordan IP kan brukes strategisk for å styrke denne.

Arrangementsinfo

Radisson Blu Caledonien Hotel

Vestre Strandgate 7 Kristiansand 4610 Norge

25. september 2019 - 26. september 2019

Kontaktpersoner

Trond Ramsvik
Ph.D - Materialfysikk
Doktor ingeniør i materialfysikk med kunnskap om overflatefysikk, elektronikk, styringssystemer, måleteknikk, industriell automatisering, kvantemekanikk, fotonikk, solceller m.m.

Relaterte artikler

Les mer interessant innhold om temaet.

bolger