Arrangement

Stormkast 2017

16. februar 2017 kl.08:00 - 17:00

USF Verftet, Bergen, 5011

Digitalisering, bærekraft og endringsledelse er noen de av spennende temaene som blir tatt opp når vi ser fremover og inn i stormen på Vestlandet.

Med drivere som miljø, digitalisering og nye forretningmodeller som endrer spillereglene i mange bransjer, er årets Stormkast-konferanse en mulighet til å få et innblikk og diskutere hva endringen vil bety for Norges viktigste eksportrettede industrier på Vestlandet. Et av målene med konferansen er å styrke kunnskapen om morgendagens muligheter.

Observasjoner på agendaen er:

  • Ny teknologi og nye forretningsmodeller endrer verdikjeder.
  • Digitalisering revolusjonerer organisasjonskart og kultur.
  • Smartere arbeidsprosesser effektiviserer produksjon.

Spørsmål som stilles er:

  • Hvordan preger de nye spillereglene din virksomhet?
  • Hvordan bør vestnorske virksomheter møte fremtiden?
  • Hvordan man kan vi gripe og skape konkrete muligheter?

 

Onsagers stiller på årets konferanse med et IP-perspektiv, hvor fokus er å ta eierskap til de viktigse verdiene i din bedrift; de immaterielle.

Les mer om vårt IP-perspektiv til din bransje her:

 

Stormkast arrangeres av:

Netlife Research og SYSLA, i nært samarbeid med Sparebanken Vest og PwC.

Arrangementsinfo

USF Verftet

Georgernes Verft 12
Bergen, 5011 Norway

16. februar 2017 kl.08:00 - 17:00

Kontaktpersoner

Axel Krabberød
MSc. Marketing og teknologiledelse
Tilbyr strategisk råd rundt forretningsmodeller og IP-strategi, med fokus på flersidige plattformer og teknologi som et strategisk virkemiddel for å endre forretningsmodellen.

Relaterte artikler

Les mer interessant innhold om temaet.

Dataspill har blitt milliardbutikk, og industrien omsetter nå for mer enn film- og musikkbransjen til sammen. Aktører som har beskyttet ideer, design og tekniske løsninger står igjen som vinnerne.
1543
Med 3D-printing blir informasjonen som skal til for å lage et produkt viktigere enn det fysiske produktet. Spesielt ferdigvareindustrien innen plast, glass og metall trenger nå å sikre sine viktigste verdier.
1098
Norske selskaper ligger helt i front på additiv tilvirkning, også kjent som 3D-printing. Den nye teknologien byr på mange fordeler, men også nye utfordringer relatert til kopiering, beskyttelse og håndheving av patent.
1261
Actionkameraprodusenten GoPro har nylig skrevet avtale om bruk av Microsofts patenterte teknologi for å kunne gjøre filmopplevelser enda mer ekstreme.
1226
bolger