Arrangement

Smartgridkonferansen 2018

11. september 2018 - 12. september 2018

Årets viktigste møteplass for smartgrid, smart strøm (AMS) og IKT

Når Smartgridsenteret kommer med mer detaljer vil vi oppdaterer.

Hvem er smartgrid senteret?

The Norwegian Smartgrid Centre er et nasjonalt kompetansesenter for smartgrid. Virksomheten omfatter forskning, undervisning, test- og demoprosjekter, næringsutvikling og kommersialisering.

På årets konferanse vil vår leder for Elkraft og elektronikk bransjegruppe, Endre Woldstad delta.

Les mer om fjorårets smartgrid konferanse her. Og utvikling innen teknologi landskapet i de siste årene her

 

Arrangementsinfo

11. september 2018 - 12. september 2018

Kontaktpersoner

Endre Woldstad
Siv.ing. - Elkraftteknikk
Endre er sivilingeniør i elkraftteknikk, med kunnskap om kraftelektronikk, offshoreteknologi, P&A, dieselelektriske fremdriftssystemer, batteridrift, smartteknologi m.m.

39 % billigere patentering fra 2015

Fra 1. januar 2015 ble det mulig å levere alle patentsøknader på engelsk i Norge. Man sparer kostnader og kan fokusere mer på IP-strategien, sier Lars-Fredrik Urang, leder for patentavdelingen i Onsagers.

Relaterte artikler

Les mer interessant innhold om temaet.

Med lavere strømpriser, større konkurranse og høyere miljøkrav har det blitt tøffere i energibransjen. På Produksjonsteknisk konferanse i Stavanger møtte patentrådgiver, Endre Woldstad, en bransje med appetitt for innovasjon.
1419
Vi får en oppdatering rundt smartgridteknologien på årets Smartgridkonferanse. Ser man på teknologilandskapet på publikasjoner skjer det mest innovasjon innen lading av kjøretøy, kommunikasjonsmoduler, måleapparater og energistyring.
2047
I disse dager hvor mange hevder å se «slutten» på oljealderen er det godt å se at bærekraftig industri står klar til å overta.
2498
bolger