Arrangement

Organisk kjemisk vintermøte 2019 (OKV 2019)

10. januar 2019 - 13. januar 2019

Thon Hotell Skeikampen,Svingvoll,2652

Organisk kjemisk vintermøte 2019 samler det organisk-kjemiske fagfellesskapet i Norge til nettverksbygging og en faglig oppdatering fra forskerer, professorer og nyutdannede organikerer.

Nettverkstbygging innen fagmiløet er i sentrum når vi møtes på Organisk kjemisk vintermøte. Møtet vil følge etablerte tradisjoner, med plenumforelesninger som presenterer banebrytende kjemi, gitt av erfarne kjemikere og anerkjente forskere. Det vil også bli holdt korte presentasjoner av studenter ved starten av karrieren som bringer en frisk pust inn på agendaen.

Møt Onsagers’ bransjeeksperter på vintermøtet

Kjemisk industri sitter på mengder immaterielle verdier, som bør sikre ved hjelp av IP-strategi. Ta kontakt om du ønsker en prat knyttet til IP og innovasjon med Geir Langli fra vårt bransjeteam innen kjemisk industri som vil være tilsted i år også.

Sjekk dine konkurransefortrinn med IP-sjekken

Onsagers’ IP-sjekk er en enkel test som kartlegger din bedrifts konkurransefordeler. Basert på bedriftens styrker vil du få en anbefaling på hvordan disse kan sikres og styrkes ytterligere ved hjelp av strategisk håndtering av immaterielle eiendeler (IP) og eventuell etablering av IPR (patent-, varemerke- og designbeskyttelse).

Ta IP-sjekken her.

Arrangementsinfo

Thon Hotell Skeikampen

Hotellvegen 3
Svingvoll, 2652 Norge

10. januar 2019 - 13. januar 2019

Kontaktpersoner

Geir Langli
Ph.D. - Organisk kjemi
Doktor i organisk kjemi, byggingeniør og jobbet tidligere med forskning på hiv-viruset. Han har kunnskap om bioteknologi, VVS, skipssystemer, kjemiteknikk, polymerkjemi m.m.
bolger