Arrangement

Offshore Strategikonferansen – OSK 2019

4. februar 2019 - 5. februar 2019

Clarion hotel Energy Stavanger,Stavanger,4021

OSK 2019 setter i år fokus på global konkurransekraft med norsk forankring.

I år er det et bredt program som dekker konkurransekraft innen olje og gass, offshore vind og havbruk, økt aktivitet med lavere utslipp fra norsk-baserte bedrifter og industri, samt oppfølging av KonKraft-tiltakene og sesjoner med fokus på kompetanseutvikling og rekruttering.

Onsagers Olje og gass bransjeteam

Onsagers er norges største miljø innen IP og Olje, hvor våre spesialister i Olje og gass branjeteamet er priviligert med å jobbe 100% med bransjen og slipper å være generalister innen IP. Håvard Larsen Rykkje har lang fartstid med sikring av immaterelle verdier innen Olje og gass.  Kenneth Sjøvold kommer fra Oljebransjen og jobber nå med IP hos Onsagers.

Ta Onsagers gratis IP-sjekk

Onsagers’ IP-sjekk er en enkel test som kartlegger din bedrifts konkurransefordeler. Basert på bedriftens styrker vil du få en anbefaling på hvordan disse kan sikres og styrkes ytterligere ved hjelp av strategisk håndtering av immaterielle eiendeler (IP) og eventuell etablering av IPR (patent-, varemerke- og designbeskyttelse).

Ta IP-sjekken her.

Arrangementsinfo

Clarion hotel Energy Stavanger

Ishockeyveien 2
Stavanger, 4021 Norge

4. februar 2019 - 5. februar 2019

Kontaktpersoner

Håvard Larsen Rykkje
M.Sc., Petroleum Technology
Siv.ing. i petroleumsteknologi (boring) med kunnskap om subsea-systemer, boring, slam, produksjon, intervensjon, hivkompensering av borerør, Plugging and Abandonment, Fracking m.m.
Kenneth Sjøvold
MSc Mechanical Engineering, B.Sc. Systems design
Kenneth kommer fra Olje og Gass industrien med bakgrunn fra Aker Solutions. Med erfaringen fra teknisk prosjektarbeid tilbyr han en «hands on» og innsiktsfull tilnærming til IP

Mer om Zerokonferansen

Relaterte artikler

Les mer interessant innhold om temaet.

«Never let a good crisis go to waste» var innledende sitat til årets SSV-konferanse. Næringen satser videre på standardisering, best practice og Big Data.
1738
Olje- og gassoperatørene må samarbeide mer med innovative leverandører for å øke effektiviteten. I slike samarbeid er det viktig å ha et avklart eierskap til IP, både for operatør og leverandør.
2316
bolger