Arrangement

Nor-Shipping 2023

6. – 9. juni 2023

NOVA SPEKTRUM Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Se arrangement Legg i kalender

Nor-Shipping samler verdens maritime industri. Dette er et av verdens største møtesteder for bransjen, hvor 75 land er representert. Dette er arenaen hvor fremstående norske og internasjonale selskaper viser frem sine innovasjoner, som skal gi konkurransefordeler for kunder ved hjelp av effektivisering, bedre prosesser og ytelse. Maritim, teknisk, finans og andre bransjer kommer sammen for å lære av hverandre, forme partnerskap og skape felles vekst.

Møt IP-eksperter for din bransje

I denne sammenhengen har IP sin naturlige plass. Der hvor innovasjon, samarbeid og økonomisk vekst finner sted, oppstår immaterielle verdier og ofte behovet for immaterielle rettigheter, som bør beskyttes og sikres for å redusere risiko og øke verdi. Vi deltar derfor med representanter fra ulike bransjeteam som kjenner IP-utfordringene for de ulike bransjene. Kontakt oss, så kan du prate med en ekspert for din bransje under konferansen, og få tips til hvordan IP kan brukes til deres fordel.

Bilde-av-Nor-shipping-annonse-for-Onsagers.-Green-intellectual-property.-A-safe-step-towards-a-sustainable-future-1

Ta kontakt:

Kontaktpersoner

Ulrikke Asbøll

Ulrikke Asbøll

Advokat

Bistår med det juridiske i hele IP-livsløpet, fra ideen til håndhevelse. Med utstrakt prosedyreerfaring innen erstatningsrett, er særlig god på tvister og forhandlinger.

Trond Ramsvik

Trond Ramsvik

Ph.D - Materialfysikk

Doktor ingeniør i materialfysikk med kunnskap om overflatefysikk, elektronikk, styringssystemer, måleteknikk, industriell automatisering, kvantemekanikk, fotonikk, solceller m.m.

[gravityform id="31" title="true" description="true" ajax="true" tabindex="-1"]