Arrangement

Nor-Shipping 2022

4. – 7. april 2022

NOVA SPEKTRUMMesseveien 8, 2004 Lillestrøm

Se arrangement Legg i kalender

Nor-Shipping samler verdens maritime industri annethvert år. Dette er et av verdens største møtesteder for bransjen, hvor 75 land er representert. Husk å legge turen innom Onsagers-standen!
Dette er arenaen hvor fremstående norske og internasjonale selskaper viser frem sine innovasjoner, som skal gi konkurransefordeler for kunder ved hjelp av effektivisering, bedre prosesser og ytelse. Maritim, teknisk, finans og andre bransjer kommer sammen for å lære av hverandre, forme partnerskap og skape felles vekst.

Møt IP-eksperter for din bransje

I denne sammenhengen har IP sin naturlige plass. Der hvor innovasjon, samarbeid og økonomisk vekst finner sted, oppstår immaterielle verdier og ofte behovet for immaterielle rettigheter, som bør beskyttes og sikres. Vi deltar derfor med representanter for ulike bransjeteam, som olje og gass, maritim og IT og teknologi, som kjenner IP-utfordringene for de ulike bransjene. Kontakt oss, så kan du prate med en ekspert for din bransje under konferansen, og få tips om hvordan IP kan brukes til deres fordel.

Ta kontakt her

Møt oss på messestand C05-28.

Kontaktpersoner

Ulrikke Asbøll

Ulrikke Asbøll

Advokat

Bistår med det juridiske i hele IP-livsløpet, fra ideen til håndhevelse. Med utstrakt prosedyreerfaring innen erstatningsrett, er særlig god på tvister og forhandlinger.

Trond Ramsvik

Trond Ramsvik

Ph.D - Materialfysikk

Doktor ingeniør i materialfysikk med kunnskap om overflatefysikk, elektronikk, styringssystemer, måleteknikk, industriell automatisering, kvantemekanikk, fotonikk, solceller m.m.

Kontaktskjema – ansatt

Send en melding direkte til vår konsulent. Skriv gjerne en kort melding om hva det gjelder slik at vår konsulent kan følge deg opp på best mulig måte.

"*" obligatorisk felt

Hidden

Alle dine opplysninger behandles konfidensielt. Ved å fylle inn skjemaet godtar du også vårt personvernsreglement.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.