Arrangement

NHO Agder: Den store pengedagen

22. oktober 2020 kl.09:00 - 12:00

Nettarrangement

Bli med på Den store pengedagen i regi av vår partner NHO Agder og lær mer om hvordan du kan beskytte, finansiere og realisere din gode idé.

Du kan også booke en speed-date med oss i Onsagers, for å finne ut hvordan du kan bygge og sikre din bedrifts viktigste konkurransefortrinn.

Meld deg på her, og book en speed date med oss!

Den store pengedagen er den viktigste møteplassen for alle bedriftsledere i Agder. Her kan du:

  1. Bli inspirert: Du som bedriftsleder får faglig påfyll og inspirasjon fra andre bedrifter som har fått økonomisk støtte fra virkemiddelapparatet.
  2. Spare tid: I løpet av en formiddag kan du prate med et bredt spekter av nasjonale og regionale aktører.
  3. Møte nye kontakter: Nøkkelen med dagen er muligheten for en-til-en samtale med de ulike virkemiddelaktørene.

Arrangementet er i år heldigitalt. Den store pengedagen har siden oppstarten i 2014 etablert seg som en sentral møteplass i Agder for å koble næringslivet med det offentlige virkemiddelapparatet og andre finansierings- og mobiliseringsaktører.

Den store pengedagen er initiert av NHO Agder i samarbeid med Agder fylkeskommune, Forskningsrådet, Sørlandets Europakontor og Innovasjon Norge.

Onsagers er en del av NHO sine medlemsfordeler.

Har du booket en speed-date med oss? Ta vår gratis digitale kartlegger, og få mer ut av møtet.

Ta Onsagers IP-sjekk™

Arrangementsinfo

Nettarrangement

22. oktober 2020 kl.09:00 - 12:00

Kontaktpersoner

Spesialisering innen patent- varemerke- og designbeskyttelse. Holder stadig foredrag om hvordan IPR kan øke bedrifters konkurransefortrinn. Har også ført mange rettsaker.
Hjelper bedrifter med å opprette og beholde IP-rettigheter, lage strategier, heve kompetansen og bistå ved rettstvister. Hans 8 år i Patentstyret har vært verdifullt for klientene.
bolger