Arrangement

Maritimt Sommer Forum

20. juni 2019 kl.14:00 - 20:00

Universitetet i Agder,Kristiansand,4630

Maritimt Sommer Forum inviterer til en samlig og diskusjon rundt tema «digitalisering av den martime næringen», med bl.a. innlegg fra Onsagers.

Maritimt Forum Sør inviterer til Maritimt Sommer Forum i Grimstad. Maritimt Forum Agder ble stiftet i 1989 året før Maritimt Forum sentralt. Klyngen er en viktig møteplass for hele den maritime næringen i regionen. De har medlemmer som representerer rederier, verft, utstyrsleverandører, tjenesteleverandører og det offentlige.

Digitalisering av Maritim industri

På programmet i år er fokus på digitalisering av maritim industri. Fra Onsagers vil lederne for maritim bransjegruppe Ulrikke Asbøll og Trond Ramsvik holde et innlegg om, «Hvordan ta eierskap til AI og oppfinnelser?»

Last ned hele programmet her

Onsagers stiller med IP-sjekk

Onsagers stille på maritimt sommer forum med en ny digital IP-sjekk. Tar man en Onsagers IP-sjekk™ får man råd på hvordan man kan sikre og stryke sin konkurransekraft ved bruk av IP og IPR. Ta kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift å sikre og styrke ditt konkurransefortrinn.

Sagt og Onsagers IP-sjekk:

– «gir nyttige innspill til bedriftens strategiske plan»

– «løfter frem behov for bedre avtaler»

– «avdekker verdier som ikke er sikret godt nok»

Ta en IP-sjekk – her

Arrangementsinfo

Universitetet i Agder

Universitetsveien 25
Kristiansand, 4630

20. juni 2019 kl.14:00 - 20:00

Kontaktpersoner

Ulrikke Asbøll
Advokat
Bistår med det juridiske i hele IP-livsløpet, fra ideen til håndhevelse. Med utstrakt prosedyreerfaring innen erstatningsrett, er særlig god på tvister og forhandlinger.
Trond Ramsvik
Ph.D - Materialfysikk
Doktor ingeniør i materialfysikk med kunnskap om overflatefysikk, elektronikk, styringssystemer, måleteknikk, industriell automatisering, kvantemekanikk, fotonikk, solceller m.m.
Martha Næss Borge
Advokatfullmektig
Martha jobber med sikring og håndhevelse av immaterielle rettigheter, konfliktløsning, inngrepssaker, konkurranserettslige spørsmål, søknader, IP-strategi og rettstvister
Portrett Andreas Werner
Andreas Werner
Cand.Scient Fysikk, Elektronikk og måleteknikk
Andreas er patentrådgiver og har bakgrunn innen fysikk, elektronikk og måleteknikk. Har han bl.a. jobbet i Tandberg Television, Cisco Systems og IDEX ASA som IP Specialist.

Relaterte artikler

Les mer interessant innhold om temaet.

Grønn teknologi er mulighetenes marked for norsk maritim industri når strengere regulering av utslipp fra skip nærmer seg.
2211
I filmen, «2001: En romodyssé» fra 1968, så vi for første gang fremtidsvisjonen om kunstig intelligens og autonome romskip. Dette er ikke lenger science fiction, noe bl.a. bilindustrien har vist, nå gjør også autonome skip sitt inntog.
1716
På medlemsmøtet for maritim bransjeforening i Norsk Industri var lav oljepris elefanten i rommet, og alle var enige om at oljerelaterte aktører må tenke nytt.
1748
Krevende miljøkrav har ført til et kursskifte innen maritim industri, mot mer miljøvennlige fremdriftssystemer og lavere energiforbruk.
4679
bolger