Arrangement

Industrikonferansen 2019

7. mai 2019 kl.14:00 - 17:30

Clarion Hotel The Hub,Oslo,0155

Industrikonferansen 2019 er en av Norsk Industris viktigste møteplasser for næringslivsledere, politikere og samfunnsaktører.

På årets industrikonferanse har man et bred program og spennende gjester.- Norsk industri trenger å holder seg oppdatert, og på konferansen vil det lanseres et «veikart for kompetanse» som er utarbeidet av et felles utvalg av norsk industrier. Arbeidsgruppa som har jobbet frem veikartet  «Kompetanse for fremtidens industri» som skal lanseres på industrikonferansen er representanter fra Aibel AS, Borregaard, Brunvoll, Norsk Hydro, Intek, Kleven, Kongsberg Defence & Aerospace og Norsk Industri.

Kåring av årest smarteste bedrift.

Fremtidens industri skapes av dagens innovative bedrifter. Norsk Industri jakter derfor også iu år på de skarpeste aktørene i norge. Mål er å løfte frem de beste i bransjen og la andre løre av dem.

Man ser etter bedrifter som skaper med egen innovasjon, mot og evnen til å tenke nytt. Dette kjennetegner de beste innovatørene, og på Industrikomnferanse vil de presnteres til glede for bransjen og fremtiden.

Program:

 • Velkommen v/ styreleder Helge Aasen
 • Lansering av veikartet «Kompetanse for fremtidens industri»
  v/ leder for organisasjonsutvikling Per Holdø, Hydro Primary Metal og Agnete Rieber-Mohn, HR-direktør, Glencore Nikkelverk AS
 • Lære hele livet
  Fellesforbundets leder Jørn Eggum og adm. dir. Stein Lier-Hansen i Norsk Industri
 • Bli industrismart!
  Matematiker og teknologiinvestor Silvija Seres
 • Gaming – teknologi – industri
  John Markus Lervik, CEO, Cognite
  Fortnite-spiller og Youtuber Elias «Kime» Rådlund
  Resultater fra årets TIP-prosjekt
 • Utdeling av Smart Industri-prisen 2019 > Les mer her
 • Industrisamtale
  Statsminister Erna Solberg og Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre i samtale med konserndirektør Irene Rummelhoff, Equinor og konsernsjef Karl-Petter Løken, Kværner.
 • Overrekkelse av «Veikart for fremtidens kompetanse» til statsminister Erna Solberg
 • Avslutning ved adm. dir. Stein Lier-Hansen

Onsagers stiller med IP-sjekk

Onsagers som er en del av Norsk Industri sine medlemsfordeler og en kompetansepartner innen IP og IPR, vil stiller på konferansen i år med en ny digital IP-sjekk. Tar man en Onsagers IP-sjekk™ får man råd på hvordan man kan sikre og stryke sin konkurransekraft ved bruk av IP og IPR. Ta kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift å sikre og styrke ditt konkurransefortrinn på Industrikonferansen  2019.

Sagt og Onsagers IP-sjekk på Industri futurum:

– «gir nyttige innspill til bedriftens strategiske plan»

– «løfter frem behov for bedre avtaler»

– «avdekker verdier som ikke er sikret godt nok»

Ta en IP-sjekk – her

 

Arrangementsinfo

Clarion Hotel The Hub

Biskop Gunnerus' gate 3
Oslo, 0155 Norge

7. mai 2019 kl.14:00 - 17:30

Kontaktpersoner

Hjelper bedrifter med å opprette og beholde IP-rettigheter, lage strategier, heve kompetansen og bistå ved rettstvister. Hans 8 år i Patentstyret har vært verdifullt for klientene.
Axel Krabberød
MSc. Marketing og teknologiledelse
Tilbyr strategisk råd rundt forretningsmodeller og IP-strategi, med fokus på flersidige plattformer og teknologi som et strategisk virkemiddel for å endre forretningsmodellen.
Henning A. Johansen
Master of Science, Biochemistry
Utdannet i biokjemi, IP-ledelse og internasjonal IP-lov. Tidligere leder for DNA-sekvensiering på UiO. Jobber nå mest med veiledning om strategisk bruk av IP i forretningsstrategi.
bolger