Arrangement

Industri Futurum 2020

22. januar 2020 - 23. januar 2020

Oslo Plaza

På industri futurum deles kunnskap, nettverk og erfaringer slik at Norge fortsatt kan være "Logget på"

Hele verdikjeden i moderne industribedrifter endres av ny teknologi representert ved industri 4.0 paradigmeskiftet. Det benyttes ressurser tilgjengelig via skyen, simulering for å effektivisere, roboter for å utføre repetitive oppgaver og nye disruptive forretninsmodeller gjør seg gjeldende. Hele verdikjeden endres, med ny teknologi. Nå må norske bedrifter være med på omstillingen for å kunne konkurrere internasjonalt. På industri futurum deles kunnskap, nettverk og erfaringer slik at Norge fortsatt kan være "Logget på"

Se programmet på industri futurum her

Onsagers medlemsfordel

Du kan møte Onsagers bransjeteam med erfaring fra produksjonsbedrifter under konferansen, ved Henning Johansen og Agnes Dudek.  Avtal gjerne et møte med oss i forkant. IP er viktig for en næring i stor utvikling, vi er som vanlig klare for en uformell fagprat om IP og hvordan dere bør jobbe med IP også under endring.

Onsagers tilbyr medlemsfordeler til norsk industri sine medlemmer. Les mer her

Når prosess og metode er ditt konkurransefortrinn i industri 4.0

En bedrifts prosesser og metoder kan være en avgjørende faktor for å lykkes i et konkurranseutsatt marked. Prosesser og metoder bør håndteres som et verdifullt aktivum i bedriften, og forvaltes både med dokumentasjon, avtaler og beskyttende tiltak, slik at man kan beholde og forsterke konkurransefortrinnet, ikke minst nå som alt skal #digitaliseres i industri 4.0.

Les mer om våre refleksjoner rundt det aktuell tema her

Ny Digital IP-sjekk

Onsagers har akkurat lansert en smart Digital IP-sjekk hvor man kartlegger sitt konkurransefortrinn og får råd på hvordan disse kan sikres og styrkes ved strategisk bruk av IP, eller ved etaleringa av IPR som Patent-, værmerke-, og designbeskyttelse.

Ta vår populære IP-sjekk  her

Arrangementsinfo

Oslo Plaza

22. januar 2020 - 23. januar 2020

Kontaktpersoner

Henning A. Johansen
Master of Science, Biochemistry
Utdannet i biokjemi, IP-ledelse og internasjonal IP-lov. Tidligere leder for DNA-sekvensiering på UiO. Jobber nå mest med veiledning om strategisk bruk av IP i forretningsstrategi.
Axel Krabberød
MSc. Marketing og teknologiledelse
Tilbyr strategisk råd rundt forretningsmodeller og IP-strategi, med fokus på flersidige plattformer og teknologi som et strategisk virkemiddel for å endre forretningsmodellen.

Relaterte artikler

Les mer interessant innhold om temaet.

Utveksle teknologi med samarbeidspartnere kan skape fordelaktige synergieffekter, bare du velger riktig samarbeidsform. Jeg tok en prat med vår ekspert på tekniske samarbeid.
2908
bolger