Arrangement

Industri futurum 2018 – Fremtiden produsert i Norge

19. november 2018 - 20. november 2018

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport,Gardemoen,2060

Industri Futurum samler hele industri-Norge for å gi for å gi bedrifter, ledere og ansatte kunnskap og inspirasjon og et innblikk i fremtidens avanserte industri.

Konferansen lover å vise hvordan et fellesskap mellom utdanning, forskning og industri kan forsterke et allerede høyt teknologisk nivå ved å utnytte de muligheter som følger av digitalisering og økt datakraft.

Digitalisering av industrien

Digitaliseringen som foregår i dag er ikke bare en endring, men en mer altomfattende omveltning som griper inn bedrifters og virksomheters drift. Det påvirker hele verdikjeden, og fører til videreutvikling og nyutvikling av produkter, markeder og forretningsområder. Det gjøres betydelige investeringer i å utvikle og kjøpe ny teknologi, noe som vil påvirke markeder, forretningsmodeller og konkurransesituasjonen for bedrifter.

IP en sentral verdi i industrien

Endringene og utviklingen som digitaliseringen legger til rette for, vil i stor grad påvirke bedrifters immaterielle verdier og rettigheter, og utviklingen i markedet påvirker både eksisterende IP og rettigheter og kan legge nye rammer for bedrifters handlingsrom når det gjelder immaterielle ressurser og utvikling av nyvinninger.

Industri futurum dekker en rekke bransjer, og Onsagers vil være tilstede med flere bransjeteam, som er tilgjengelige for en prat rundt IP og digitalisering. Du kan møte representanter fra våre spesialiserte team for fornybar energi og miljø, olje og gass, kjemisk industri og farmasi- og legemiddelindustrien.

Ny Digital IP-sjekk

Onsagers har akkurat lansert en smart Digital IP-sjekk hvor man kartlegger sitt konkurransefortrinn og får råd på hvordan disse kan sikres og styrkes ved strategisk bruk av IP, eller ved etaleringa av IPR som Patent-, værmerke-, og designbeskyttelse.

Ta IP-sjekken her

Arrangementsinfo

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Hans Gaarders veg 15
Gardemoen, 2060 Norway

19. november 2018 - 20. november 2018

Kontaktpersoner

Kenneth Sjøvold
MSc Mechanical Engineering, B.Sc. Systems design
Kenneth kommer fra Olje og Gass industrien med bakgrunn fra Aker Solutions. Med erfaringen fra teknisk prosjektarbeid tilbyr han en «hands on» og innsiktsfull tilnærming til IP
Hjelper bedrifter med å opprette og beholde IP-rettigheter, lage strategier, heve kompetansen og bistå ved rettstvister. Hans 8 år i Patentstyret har vært verdifullt for klientene.
Henning A. Johansen
Master of Science, Biochemistry
Utdannet i biokjemi, IP-ledelse og internasjonal IP-lov. Tidligere leder for DNA-sekvensiering på UiO. Jobber nå mest med veiledning om strategisk bruk av IP i forretningsstrategi.
Axel Krabberød
MSc. Marketing og teknologiledelse
Tilbyr strategisk råd rundt forretningsmodeller og IP-strategi, med fokus på flersidige plattformer og teknologi som et strategisk virkemiddel for å endre forretningsmodellen.
bolger