Arrangement

Helseindustrikonferansen 2016

20. oktober 2016 kl.08:00 - 17:00

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Gardemoen, 2060

Helseindustrikonferansen er en sentral møteplass for innspill og diskusjoner med teknisk og medisinsk perspektiv fra hele bredden av norsk helseindustri.

Mange påpeker at norsk helseteknologi har alle forutsetninger til å bli en av Norges viktigste næringer ettersom oljeeventyret ebber ut. På årets helseteknologikonferanse vil vi høre fra de beste norske på helseteknologi, spådommer fra teknologieksperter og oppleve politisk engasjement som aldri før.

Teknologiske og politiske forutsetninger

Med smart helseteknologi og bedre legemidler forlenger og forbedrer vi allerede i dag livet til svært mange mennesker. Med de riktige politiske beslutningene og et godt, fremtidsrettet samarbeid mellom forskere, myndigheter og industri, kan vi komme mye lengre.

Se programmet her

Viktig å sikre norsk innovasjon innen helseteknologi

Onsagers’ bransjeteam innen farmasi og bioteknologi vil delta på årets konferanse med intensjoner om å få frem IP-perspektivet i dette fora.

Uten sikring av vår innovasjon innen helseteknologi, vil vi ikke kunne leve av dette «i morgen». Med dagens konvergerende teknologi og samarbeid på tvers av teknologier trengs det erfaring for å sikre rettighetene. Med erfaring fra et bredt spekter av teknologiområder og kommersielle områder kan  Onsagers bidra med relevant innsikt i diskusjonen når fremtiden innen norsk helseteknologi skal sikres.

Livsfarlige kopier

Foto: Laerdal Medical

Foto: Laerdal Medical

 

Les mer om Laerdal Medical som opplevde kopiering av sin helseteknologi.

Les mer

 

Arrangementsinfo

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Hans Gaarders veg 15
Gardemoen, 2060 Norway

20. oktober 2016 kl.08:00 - 17:00

Kontaktpersoner

Kari Simonsen
Cand.scient., Biokjemi
Utdannet i biokjemi/bioteknologi med kunnskap innen life science, farmakologi, legemiddelkjemi m.v. I tillegg næringsmiddelområdet, aquakultur m.m. Med ekstra forse i håndhevelse.
Hjelper bedrifter med å opprette og beholde IP-rettigheter, lage strategier, heve kompetansen og bistå ved rettstvister. Hans 8 år i Patentstyret har vært verdifullt for klientene.

Relaterte artikler

Les mer interessant innhold om temaet.

Utveksle teknologi med samarbeidspartnere kan skape fordelaktige synergieffekter, bare du velger riktig samarbeidsform. Jeg tok en prat med vår ekspert på tekniske samarbeid.
1469
Onsagers’ klient ble hørt på alle punkter da retten sa seg enig i at lilla er det naturlige fargevalget på en astmainhalator, bl.a. av hensyn til pasientsikkerhet.
1181
I forskningsprosjekter som kan lede til oppfinnelser, bør man avklare hvem som er oppfinneren og andre roller i forkant. Dette ble et aktuelt tema på Brennpunkt.
1267
Kari Simonsen, fra Onsagers’ Farmasi og biotek-bransjeteam, blir intervjuet av Mediaplanet om IP-utfordringer, innovasjonsprosessen og de vanligste kundehenvendelsene.
1219
bolger