Arrangement

Energiforskningskonferansen 2018

30. mai 2018

Norges forskningsråd,Oslo

Forskningsrådet inviterer til årets viktigste konferanse om norsk innovasonskraft innen bærekraftige løsninger og grønn energi

På energiforskningskonferansen vil du bli oppdatert på den internasjonale forskningsfronten innen energi og hvordan energiforskningen kan gi Norge et grønt konkurransefortrinn.  På konferansen vil du møte aktører fra både forskning,næringsliv og myndigheter.

 

 

Onsagers vil stille på konferansen med leder for Energi-og elkraft bransjegruppe ved Endre Woldstad.

Se video og foredragene fra fjorårets konferanse her.

Detaljert program vil bli lagt ut senere.

Meld deg på her!

Arrangementsinfo

Norges forskningsråd

Drammensveien 288
Oslo, Norge

30. mai 2018

Kontaktpersoner

Endre Woldstad
Siv.ing. - Elkraftteknikk
Endre er sivilingeniør i elkraftteknikk, med kunnskap om kraftelektronikk, offshoreteknologi, P&A, dieselelektriske fremdriftssystemer, batteridrift, smartteknologi m.m.

Relaterte artikler

Les mer interessant innhold om temaet.

Med lavere strømpriser, større konkurranse og høyere miljøkrav har det blitt tøffere i energibransjen. På Produksjonsteknisk konferanse i Stavanger møtte patentrådgiver, Endre Woldstad, en bransje med appetitt for innovasjon.
1163
På Vannbransjens innovasjonskonferanse denne uken diskuterte man tekniske løsninger for å sikre langsiktige og bærekraftige planer for rent vann. Vår patentrådgiver, Liv-Heidi Thoresen, deler sine refleksjoner fra konferansen.
924
Vi får en oppdatering rundt smartgridteknologien på årets Smartgridkonferanse. Ser man på teknologilandskapet på publikasjoner skjer det mest innovasjon innen lading av kjøretøy, kommunikasjonsmoduler, måleapparater og energistyring.
1778
I disse dager hvor mange hevder å se «slutten» på oljealderen er det godt å se at bærekraftig industri står klar til å overta.
2102
bolger