Arrangement

Digital Energy 2018

21. november

Clarion hotel Energy Stavanger, Stavanger, 4021

Med industriell digitalisering, hva er de store digitale driverne, og hvilken kompetanse vil være mest verdsatt og etterspurt i den nye digitaliserte olje- og gassindustrien?

Oljeindustrien har for alvor begynt å se potensielt i å generere, fange opp bruke data for å sikre, optimere og effektivisere sin drift. Ved hjelp av omfattende arbeid med stordata, kunstig intelligens og maskinlæring i alle deler av driften ser man en helt ny Olje og gass industri. På Digital Energy vil vi få se nærmere hvordan næringen allerede drar nytte av digitalisering og hvordan olje- og gassindustrien vil oppgradere seg videre.

Vi vil få oppleve flere av de beste innen industriell digitalisering i Norge, med Equinor, Kongsberg DigitalShell, Cognite, Aker Solutions, Digital Norway .

Se video fra Aker Solutions, som viser hvor vi er på vei

enerWE og Conventor har samlet noen av de skarpeste hodene i Norge for å belyse mulighetene som nå åpner seg, til den første Digital Energy-konferansen som arrangeres på Clarion Stavanger, 21 november 2018.

 

IP en sentral verdi i industrien

Endringene og utviklingen som digitaliseringen legger til rette for, vil i stor grad påvirke bedrifters immaterielle verdier og rettigheter, og utviklingen i markedet påvirker både eksisterende IP og rettigheter og kan legge nye rammer for bedrifters handlingsrom når det gjelder immaterielle ressurser og utvikling av nyvinninger.

Onsagers bransjetema for Olje og gass stiller ved Kennet Sjøvold, som selv har en bakgrunn fra Aker systemet, jobber nå tett på industrien for å bidra med et IP-perspektiv også i denne nye digitale æraen.

Ny Digital IP-sjekk

Onsagers har akkurat lansert en smart Digital IP-sjekk hvor man kartlegger sitt konkurransefortrinn, som tar høyde for denne nye æra med andre forretningsmodeller, produkter som tjenester og bruk ab samarbeid og nettverk om konkurransefortrinn. Ved å utføre en 3.5 min kartlegging vil man få konkrete råd på hvordan disse konkurransefortrinnene kan sikres og styrkes ved strategisk bruk av IP, eller ved etaleringa av IPR som Patent-, varemerke-, og designbeskyttelse.

Ta IP-sjekken her

 

 

Arrangementsinfo

Clarion hotel Energy Stavanger

Ishockeyveien 2
Stavanger, 4021 Norge

21. november

Kontaktpersoner

Kenneth Sjøvold
MSc Mechanical Engineering, B.Sc. Systems design
Kenneth kommer fra Olje og Gass industrien med bakgrunn fra Aker Solutions. Med erfaringen fra teknisk prosjektarbeid tilbyr han en «hands on» og innsiktsfull tilnærming til IP

Når prosess og metode er ditt konkurransefortrinn i industri 4.0

En bedrifts prosesser og metoder kan være en avgjørende faktor for å lykkes i et konkurranseutsatt marked. Prosesser og metoder bør håndteres som et verdifullt aktivum i bedriften, og forvaltes både med dokumentasjon, avtaler og beskyttende tiltak, slik at man kan beholde og forsterke konkurransefortrinnet, ikke minst nå som alt skal #digitaliseres i industri 4.0.

Teknologiutvikling av hurtigbåter og ferger – Tekna

Få innblikk i fremtidens hurtigbåter og ferjer, regelverk, driftserfaringer og sikkerhet. Nå med økt fokus på Autonomi, digitalisering og bruk av data.

TEKMAR 2018 – Trondheim

Møt oss på en av Norges største konferanser for lakseoppdrett i sjøbaserte anlegg, hvor fiskevelferd er på dagsordenen

Innovasjon innen fiskehelse vil gi bransjevekst

Markedet og myndigheter stiller alle krav til en bærekraftig drift og en mer skånsom behandling av fisk i oppdrettsnæringen. Innovasjon på fiskehelse, med bedre formuleringer av fiskevaksiner kan vise seg å være en lønnsom vei å gå for en næring som vet hvor mye et godt omdømme betyr for utvikling og vekst.

bolger