Arrangement

Digital 2017

19. oktober 2017 kl.09:00 - 17:00

Radisson Blu Scandinavia Hotel,Oslo,0166

Digital 2017 vil gi beslutningstakere for IT-løsninger ny innsikt, og anledning til å se på ny teknologi fra et strategisk og et teknisk perspektiv.

Både private og offentlige virksomheter effektiviseres gjennom smartere og bedre digitale prosesser, og det er viktigere enn noensinne å henge med på de siste teknologiske trendene for å forbli konkurransedyktig.

Digital 2017, som presenteres av digi.no, vil ta for seg de viktigste IT-trendene akkurat nå, og legger vekt på at det skal være en lærerik konferanse med praktisk nytteverdi. Bedrifter som har tatt i bruk ny teknologi og nye løsninger, vil fortelle, ikke bare om hva de har gjort, men også hvordan de har fått det til.

Det blir også presentasjon om hvordan digitale arbeidsplasser kan gjøre bedrifter mer konkurransedyktig og bedre rustet til å møte fremtiden, og temaer som sikkerhet, skytjenester, kunstig intelligens og dataplattformer vil bli drøftet.

Onsagers deltar
Representanter fra Onsagers’ bransjeteam for IT og kommunikasjon kommer på Digital 2017. De er svært interesserte i ny teknologi og er åpne for samtaler.

Patent på dataspill

Dataspill har blitt milliardbutikk og industrien omsetter nå for mer enn film- og musikkbransjen til sammen. Aktører som har beskyttet ideer, design og tekniske løsninger står igjen som vinnerne. Les mer.

Arrangementsinfo

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Holbergsgate 30
Oslo, 0166 Norge

19. oktober 2017 kl.09:00 - 17:00

Kontaktpersoner

Arnulf Crowo
Cand. Scient - Fysikk
Utdannet i fysikk med kunnskap om industriell instrumentering, akustikk, sensorer, kommunikasjonsteknologi, smartteknologi, datamaskiner og programvare m.m.
Spesialisering innen patent- varemerke- og designbeskyttelse. Holder stadig foredrag om hvordan IPR kan øke bedrifters konkurransefortrinn. Har også ført mange rettsaker.
Axel Krabberød
MSc. Marketing og teknologiledelse
Tilbyr strategisk råd rundt forretningsmodeller og IP-strategi, med fokus på flersidige plattformer og teknologi som et strategisk virkemiddel for å endre forretningsmodellen.

Relaterte artikler

Les mer interessant innhold om temaet.

Den nye standarden som skal gjelde for det fremtidige 5G-nettet skal etter planen være på plass i løpet av 2020. Ericsson AB har nå startet å ta taktiske grep for å sikre at deres patenter blir en del av den nye 5G-standarden.
951
Alexander Osterwalder oppfordrer norsk næringsliv til kontinuerlig innovasjon i forretningsmodellen samt å fremme organisasjonskultur som systematisk jobber med å feile.
1898
Dataspill har blitt milliardbutikk, og industrien omsetter nå for mer enn film- og musikkbransjen til sammen. Aktører som har beskyttet ideer, design og tekniske løsninger står igjen som vinnerne.
2012
Med 3D-printing blir informasjonen som skal til for å lage et produkt viktigere enn det fysiske produktet. Spesielt ferdigvareindustrien innen plast, glass og metall trenger nå å sikre sine viktigste verdier med industri 4.0.
1880
bolger