Arrangement

Den store pengedagen – Grimstad

19. oktober 2018 kl.08:30 - 12:00

Kreativt møtesenter, JBU-bygget,Grimstad,4879

Snakk med oss om sikring av dine ideer på den store pengedagen i Grimstad. Skal du søke om tilskudd eller skaffe investorer hjelper det med IP-rettigheter i hånda.

Dette er sjette gangen Den store pengedagen arrangeres i Agder på Kreativt møtesenter (Ugland Bilmuseum) i Grimstad. Arrangementet har koblet over 100 bedrifter sammen med det offentlige virkemiddelapparatet.

Den store pengedagen er en møteplass for bedrifter og grundere som søker kunnskap om eller finansering av ideer og prosjekter. Onsagers som tilbyr medlemsfordel til NHO medlemmene skal delta med muligheter for en prat med våre rådgivere om hvordan du kan beskytte dine viktigste verdier, ideer og varemerker Henrik Rode og Anders Ervin Solberg.

date_grimstad

Skal man søke om tilskudd eller gå til investorer styrker det muligheten for å få noen med på laget om du har tatt eierskap til din forretning. Snakke mer oss om din bedrift og hva vi kan gjøre for deg!

Avtal gjerne en speeddate her eller ta direkte kontakt med Henrik eller Anders i forkant av pengedagen.

Den store pengedagen er et samarbeid mellom NHO Agder, Innovasjon Norge, Forskningsrådet, Sørlandets Europakontor og regionale forskningsfond agder.

Arrangementsinfo

Kreativt møtesenter, JBU-bygget

Terje Løvås vei 1
Grimstad, 4879 Norway

19. oktober 2018 kl.08:30 - 12:00

Kontaktpersoner

Spesialisering innen patent- varemerke- og designbeskyttelse. Holder stadig foredrag om hvordan IPR kan øke bedrifters konkurransefortrinn. Har også ført mange rettsaker.
Henrik Rode
Siv.ing. - Marinteknikk
Henrik gir råd om IP-strategi, særlig patentering og immaterielle rettigheter innen marin, offshore energi, mekanisk, fornybar og automatiseringsteknologi.

Relaterte artikler

Les mer interessant innhold om temaet.

Alexander Osterwalder oppfordrer norsk næringsliv til kontinuerlig innovasjon i forretningsmodellen samt å fremme organisasjonskultur som systematisk jobber med å feile.
1898
Delingsøkonomien vil utfordre dagens transaksjonsbaserte forretningsmodeller med 3djeparts deling og formidling av varer og tjenester via nettet. Det formelle eierskapet til varemerker, tekniske løsninger og design vil da bli en enda viktigere verdi for bedriften.
1473
Onsagers er valgt til NHOs IP-partner for patent-, varemerke- og designbeskyttelse. Avtalen skal bidra til et kunnskapsløft og økt konkurransekraft for NHOs medlemmer.
3224
bolger