Arrangement

Avanserte fartøyer

20. november 2019 - 21. november 2019

Scandic Martim Hotell,Haugesund,5528

På avanserte Fartøyer 2019 vil erfaringer, muligheter og bruk av ny teknologi stå på agenda. Onsagers vil holde innlegg om hvordan man kan beskytte dette konkurransefortrinnet.

Avanserte Fartøyer 2019 byr på mange spennende foredrag om nye teknologiske løsninger innen martim næring.

Noen av tema som vil bli presntert er:

  • digitalisering av maritim næring
  • bruk og muligheter ved autonomi
  • alternative drivstoff- og fremdriftsløsningerbruk av
  • ny teknologi i både nye og eksisterende skip

Et av høydepunktene blir en oppdatering på KNM Helge Ingstad! Statens Havarikommisjon presenterer resultater fra etterforskningen så langt. Havarikommisjonen skal levere sin rapport i november 2019, men det er varslet at sluttrapporten blir noe utsatt. Det er likevel grunn til å forvente at det vil bli gitt et meget interessant foredrag om ulykken – med alt som er mulig å offentliggjøre om granskningen.

Onsagers holder innlegg

Ledere for Onsagers bransjeteam for skip og maritim vil på dag 2 holde innlegg rundt ny teknologi og hvordan ta eierskap til egen innovasjon.

"Med stø kurs inn i høyteknologisk farvann - Hvordan sikre eierskap til egen innovasjon?

v/ Ulrikke Asbøll & Trond Ramsvik

Gratis IP-sjekk - kartlegg egen IP

På konferansen vil vi også være tilgjengelig for spørsmål og vi vil promotere vår gratis IP-sjekk som er et god startpunkt hvis du er usikker på hvilken IP din bedrift har og burde ta kontroll på.

Test vår gratis smarte IP-sjekk her

Arrangementsinfo

Scandic Martim Hotell

Åsbygata 3
Haugesund, 5528 Norway

20. november 2019 - 21. november 2019

Kontaktpersoner

Ulrikke Asbøll
Advokat
Bistår med det juridiske i hele IP-livsløpet, fra ideen til håndhevelse. Med utstrakt prosedyreerfaring innen erstatningsrett, er særlig god på tvister og forhandlinger.
Trond Ramsvik
Ph.D - Materialfysikk
Doktor ingeniør i materialfysikk med kunnskap om overflatefysikk, elektronikk, styringssystemer, måleteknikk, industriell automatisering, kvantemekanikk, fotonikk, solceller m.m.

Relaterte artikler

Les mer interessant innhold om temaet.

Grønn teknologi er mulighetenes marked for norsk maritim industri når strengere regulering av utslipp fra skip nærmer seg.
2661
I filmen, «2001: En romodyssé» fra 1968, så vi for første gang fremtidsvisjonen om kunstig intelligens og autonome romskip. Dette er ikke lenger science fiction, noe bl.a. bilindustrien har vist, nå gjør også autonome skip sitt inntog.
2083
Krevende miljøkrav har ført til et kursskifte innen maritim industri, mot mer miljøvennlige fremdriftssystemer og lavere energiforbruk.
4981
bolger