Arrangement

Automatisering i næringsmiddelindustrien 2021

19. oktober 2021 - 20. oktober 2021

Radisson Blu Hotel Nydalen,Oslo

Møt oss på konferansen Automatisering i næringsmiddelindustrien 2021 for å lære mer om hvordan IP spiller en viktig rolle i den digitale transformasjonen.

Onsdag 20. oktober klokken ni holder våre IP-eksperter, Ulrikke Asbøll og Elen Brendeford foredraget Hvordan sikre eierskap til digitale innovasjoner og big-data i næringsmiddelindustrien?

Ulrikke Asbøll er advokat og har mange års erfaring med å gi juridiske- og strategiske råd innen immaterielle rettigheter (IPR), herunder patent, varemerke og design. Rådgivningen omfatter hele livsløpet til IP-rettighetene, fra ideen oppstår til håndhevelse.

Elen Brendeford har en doktograd innen biokjemi og molekylær biologi fra Universitetet i Oslo, hvor hun også har jobbet som forsker i fem år. Etter sine 13 år ved universitetet i Oslo som student, doktorgradskandidat og forsker har hun jobbet i Patentstyret i over ti år. Fra 2017 har hun jobbet som patentrådgiver.

Arrangementsinfo

Radisson Blu Hotel Nydalen

Nydalsveien 33
Oslo, Norge

19. oktober 2021 - 20. oktober 2021

Kontaktpersoner

Ulrikke Asbøll
Advokat
Bistår med det juridiske i hele IP-livsløpet, fra ideen til håndhevelse. Med utstrakt prosedyreerfaring innen erstatningsrett, er særlig god på tvister og forhandlinger.
Elen Margrethe Brendeford
PhD. Biotechnology
PhD innen Biokjemi og molekylær biologi, med 11 års erfaring fra Patentstyret.
bolger