Arrangement

Automatisering i næringsmiddelindustrien 2021

19. – 20. oktober 2021

Radisson Blu Hotel NydalenNydalsveien 33, Oslo, Norge

Se arrangement Legg i kalender

Onsdag 20. oktober klokken ni holder våre IP-eksperter, Ulrikke Asbøll og Elen Brendeford foredraget Hvordan sikre eierskap til digitale innovasjoner og big-data i næringsmiddelindustrien?

Ulrikke Asbøll er advokat og har mange års erfaring med å gi juridiske- og strategiske råd innen immaterielle rettigheter (IPR), herunder patent, varemerke og design. Rådgivningen omfatter hele livsløpet til IP-rettighetene, fra ideen oppstår til håndhevelse.

Elen Brendeford har en doktograd innen biokjemi og molekylær biologi fra Universitetet i Oslo, hvor hun også har jobbet som forsker i fem år. Etter sine 13 år ved universitetet i Oslo som student, doktorgradskandidat og forsker har hun jobbet i Patentstyret i over ti år. Fra 2017 har hun jobbet som patentrådgiver.

Kontaktpersoner

Ulrikke Asbøll

Ulrikke Asbøll

Advokat

Bistår med det juridiske i hele IP-livsløpet, fra ideen til håndhevelse. Med utstrakt prosedyreerfaring innen erstatningsrett, er særlig god på tvister og forhandlinger.

Elen Margrethe Brendeford

Elen Margrethe Brendeford

PhD. Biotechnology

PhD innen Biokjemi og molekylær biologi, med 11 års erfaring fra Patentstyret.

Kontaktskjema – ansatt

Send en melding direkte til vår konsulent. Skriv gjerne en kort melding om hva det gjelder slik at vår konsulent kan følge deg opp på best mulig måte.

"*" obligatorisk felt

Hidden

Alle dine opplysninger behandles konfidensielt. Ved å fylle inn skjemaet godtar du også vårt personvernsreglement.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.