Arrangement

Aqua Nor 2019

20. august 2019 - 23. august 2019

Trondheim Spektrum,Trondheim,7030

Onsagers bransjeteam for havbruk og fiskeri vil delta på Aqua Nor2019, som er verdens største messe for akvakultur-teknologi. Vi bringer et IP-perspektiv og høy bransjeinteresse.

Annethvert år arrangeres Aqua Nor og Nor-fishing i Trondheim. I år er det Aqua Nor og siste gangene har messen samlet rundt 20 000 besøkende fra opptil 75 nasjoner. En rekke seminarer, konferanser, presentasjoner, foredrag og debatter bidrar til å holde de besøkende faglig oppdatert.

Moderne oppdrett er i dag en kunnskapsindustri med svært avansert teknologi, dette gjelder på alle felter: avl, fôr og fôringsregimer, biomassemåling, konstruksjon og drift av flytende merder, nøter, sikkerhetsutstyr, brønnbåter, behandling av fisk, veterinærmedisin, vaksiner etc. Det aller siste innen slik teknologi blir presentert på Aqua Nor 2019.

Se programmet her: PROGRAM

Onsagers stiller med bransjeteamet

Med bred kundeportefølje i næringen, ser Onsagers’ bransjeteam for Havbruk og fiskeri igjen frem til å delta på Aqua Nor 2019. Vi er oppdatert på det meste innen ny teknologi og metoder innen næringen og slår gjerne av en prat.

Innovasjon innen fiskehelse vil gi bransjevekst

Markedet og myndigheter stiller alle krav til en bærekraftig drift og en mer skånsom behandling av fisk i oppdrettsnæringen. Innovasjon på fiskehelse, med bedre formuleringer av fiskevaksiner kan vise seg å være en lønnsom vei å gå for en næring som vet hvor mye et godt omdømme betyr for utvikling og vekst.

Les mer

Onsagers stiller med IP-sjekk

Onsagers stille på Aqua Nor 2019 med en ny digital IP-sjekk for havbruk og fiskeri. Tar man en Onsagers IP-sjekk™ for havbruk og fiskeri får man råd på hvordan man kan sikre og stryke sin konkurransekraft ved bruk av IP og IPR i næringen. Avtal et møte med oss på Aqua Nor for en prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift å sikre og styrke ditt konkurransefortrinn.

Sagt og Onsagers IP-sjekk:

– «gir nyttige innspill til bedriftens strategiske plan»

– «løfter frem behov for bedre avtaler»

– «avdekker verdier som ikke er sikret godt nok»

Ta en IP-sjekk – her

Arrangementsinfo

Trondheim Spektrum

Klostergata 90
Trondheim, 7030 Norge

20. august 2019 - 23. august 2019

Kontaktpersoner

Christian Abel
Advokat J.D. og B.Sc Biokjemi
Utdannet innen biokjemi og juss i USA (US og NO Patent Attorney). Har kunnskap om marine systemer, LNG, hydrodynamikk, energi- og miljøfysikk, petroleumsteknologi, marine bio m.m.
Kim Livgard
Cand Scient, Biokjemi
Utdannet i biokjemi og jobbet med kreftforskning. Kunnskap innen life science, plantetoksiner, rekombinant produksjon av proteiner, proteinseparasjon, fiskevaksiner m.m.
Kari Helene Simonsen
Cand.scient., Biokjemi
Utdannet i biokjemi/bioteknologi med kunnskap innen life science, farmakologi, legemiddelkjemi m.v. I tillegg næringsmiddelområdet, aquakultur m.m. Med ekstra forse i håndhevelse.

Relaterte artikler

Les mer interessant innhold om temaet.

Norsk oppdrettsnæring skal bli best i verden på fiskevelferd med fokus på FOU og anvendelse av ny teknologi. Dette kan gi nye, spennende vekstområder innen oppdrettsnæringen, men det vil også åpne opp markedet internasjonal med økt konkurranse.
3830
Markedet og myndigheter stiller alle krav til en bærekraftig drift og en mer skånsom behandling av fisk i oppdrettsnæringen. Innovasjon på fiskehelse, med bedre formuleringer av fiskevaksiner kan vise seg å være en lønnsom vei å gå for en næring som vet hvor mye et godt omdømme betyr for utvikling…
1809
Fiskeri- og havbruksnæringen trenger å ta eierskap til egne kommersielle fordeler for å kunne ta ansvar for verdiskapningen etter oljen.
2431
bolger