Portrett av Janicke Hoven

Arbeidserfaring

2021 – d.d.: Onsagers

2018 – 2019: Simonsen Vogt Wiig, Trainee (sommer engasjement)

2015 – 2017: Simonsen Vogt Wiig, Ferievikar

Utdannelse

2019 – 2020: LLM IP and the Digital Economy, University of Glasgow

2015 – 2020: Master Rettsvitenskap, Universitetet i Bergen

2013 – 2014: Årsstudium i Psykologi, Universitetet i Bergen

2013 – 2013: Scandinavian College of New York/Brasil, (juss, bedriftsøkonomi, IKT og engelsk.)

Språk

Norsk, engelsk.

Oppsummering

Janicke er advokatfullmektig og IP-rådgiver med en LLM-grad i Intellectual Property and the Digital Economy. Spesialiseringen har gitt Janicke stor interesse for og god kunnskap om immaterialretten, særlig i et EU-rettslig perspektiv. Hovedfokuset i spesialiseringen og masteroppgaven var varemerkeretten, noe som har bidratt til at Janicke har særlig kunnskap innenfor dette området.

Enten du allerede har en bedrift eller planlegger å starte en, er det alltid lurt å beskytte dine IP-rettigheter. Investerer du i disse rettighetene, er det bruk av dem som realiserer investeringen. Janicke hjelper deg og din bedrift med etablering og håndheving av IP-rettighetene som er aktuelle for akkurat deg. For å gi best mulig rådgivning er Janicke opptatt av å sette seg inn i klientens bedrift og forstå den aktuelle markedssituasjonen.

Janicke jobber bredt innen immaterialretten, med hovedfokus på varemerkerett. Hun bistår klienter innenfor et stort spekter, hvor både store og små, norske og internasjonale klienter står på kundelisten.

Janicke har jobbet i Onsagers siden januar 2021.