Artikkel Merkevare

Ny useriøs aktør tilbyr fornyelse av varemerker

Falske faktura

Det kommer stadig tilbud og falske faktura knyttet til dine varemerker fra useriøse aktører. Patentstyret melder om en ny aktør, Levin Nyman & Partners som er aktiv om dagen. Ta alltid kontakt med oss om du er i tvil!

Patentstyret melder om en ny aktør, Levin Nyman & Partners, med adresse i Haugesund, som forsøker å tiltrekke seg kunder som trenger å fornye sitt varemerket, med en pris på 12 300 kroner. Det er en sum som er langt høyere enn den offentlige avgiften til Patentstyret.

Det meldes om at de også sender ut varsel før varemerkeinnehavere får varsle om behov for fornyelse fra sin fullmektig eller fra Patentstyret.

Først varemerke, så merkevare

En innarbeidet merkevare signaliserer kvalitet og gir positive assosiasjoner til bedriftens produkter eller tjenester. Før du investerer i å bygge merkevare bør du sikre rettigheten til varemerket.

Årsaken til at det forekommer falske og missvisnende fremstøt fra useriøse aktører er at opplysninger om varemerker, patenter og design er offentlig tilgjengelige. Dermed er det mulig å bruke databasene til Patentstyret og andre IPR-myndigheter over hele verden til å skaffe bakgrunnsinformasjon å bruke til sine lure intetanende IPR-eiere.

Sjekk ut flere selskaper som er kjent for å sende ut falske og misvisende krav her

Ta kontakt med med oss om du mottar faktura fra ukjente aktører. I prinsippet skal Onsagers videreformidle alle faktura og fornyelser for sine kunder som fullmektig.

Er du usikker om kostnader knyttet til dine IP-rettigheter?

Fyll ut informasjonen under, og en av våre eksperter vil hjelpe deg.

"*" indicates required fields

Lagring av data*
Nyhetsbrev
Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til at Onsagers tar kontakt med deg for å besvare din henvendelse. Om du har huket av for påmelding til nyhetsbrev over, samtykker du til å motta markedsføring fra oss.
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.