Artikkel Strategi

To priser til Onsagers på Managing IP Awards 2022 EMEA

Representanter fra Onsagers mottar priser på scenen, på Managing IP Awards 2022.

På prisutdelingen Managing IP Awards 2022, hentet Onsagers hjem to priser: Norway Trademark Firm of the Year, og Regional European Cross-border Patent Litigation Team of the Year.

I regi av Managing IP, ble den årlige Managing IP Awards-utdelingen avholdt for 17. gang. Prisutdelingen for Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA) fant sted 15.juni i år, på hotellet Royal Lancaster London ved Hyde Park.

Prisene deles ut til enkeltpersoner og virksomheter som står bak det siste årets mest innovative og utfordrende IP-arbeid, samt til virksomheter som skiller seg ut som viktige drivkrefter i det internasjonale IP-markedet.

– Ved å kombinere juss og teknologi med engasjement og ekspertise, har våre sterke og dedikerte team gjort en fantastisk jobb i forkant av disse tildelingene, sier leder for juridisk avdeling i Onsagers, Ann-Cathrin Hoel.

Onsagers sitt juridiske team har en viktig strategisk og forretningsorientert tilnærming. Vi er veldig glade for at dette teamet har blitt anerkjent for sitt gode arbeid, med prisen Norway Trademark Firm of the Year i kategorien Patent & Trademark Attorney Firms.

Prisen Regional European Cross-border Patent Litigation Team of the Year ble oppnådd som følge av arbeidet som har blitt utført for vår kunde AutoStore, gjennom vårt sterke og tverrfaglige team for patent- og rettstvister. Med teknologi som automatiserer lageranlegg ved hjelp av roboter, er AutoStore en av Norges mest vellykkede gründerbedrifter.

Om Managing IP Awards

På verdensbasis er Managing IP Awards den mest omfattende og respekterte kåringen innen IP. Managing IP dekker mer enn 30 jurisdiksjoner, og et bredt spekter av fagområder innen IP.

Managing IP lanserte kåringen i 2006. Siden den gang har hundrevis av gjester fra privat sektor og fremtredende personer fra IP-bransjen vært til stede på de årlige prisutdelingene. Managing IP Awards regnes som den fremste begivenheten for IP-virksomheter verden over.

Les og se mer på ManagingIPAwards.com.

Bidragsytere

Ann-Cathrin Hoel

Har over 25 års erfaring med IP. Jobbet tidligere som in-house-advokat og IP-leder i store konsern og som juridisk rådgiver i Patentstyret.

Kontaktskjema – ansatt

Send en melding direkte til vår konsulent. Skriv gjerne en kort melding om hva det gjelder slik at vår konsulent kan følge deg opp på best mulig måte.

"*" obligatorisk felt

Hidden

Alle dine opplysninger behandles konfidensielt. Ved å fylle inn skjemaet godtar du også vårt personvernsreglement.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.