Innovasjon

Onsagers har bistått EQT med salget av Autostore

Onsagers har bistått EQT med salget av AutoStore til det amerikanske fondet THL Partners. Onsagers har i flere år jobbet med å sikre eierskap til AutoStores’ innovasjon.

21. juni 2019

Onsagers har bistått EQT med salget av AutoStore til det amerikanske fondet THL Partners.

Bistanden har blant annet bestått i en kartlegging og vurdering av IP-porteføljen til AutoStore.

AutoStore, en norsk bedrift med hovedsete i Nedre Vats i Rogaland fylke, er en verdensledende utvikler og leverandør av systemer for lagerautomatisering.

 

Onsagers har i flere år jobbet med AutoStore når det gjelder å sikre eierskap til AutoStores’ innovasjon.

AutoStore har etter oppkjøpet til EQT firedoblet driftsinntektene og doblet antall ansatte. Per i dag benyttes selskapets patenterte teknologi i mer enn 350 lagre i 28 land.

Mer informasjon om transaksjonen kan leses her

Kontaktpersoner hos Onsagers:

Patentrådgiver - Henrik Rode

Advokat - Ulrikke Asbøll

Kontakt oss i dag

Onsagers har folk som forstår din virksomhet og teknologi og er alltid tilgjenglig for en uforpliktende fagprat.

Ta kontakt

Send en melding direkte til vår konsulent. Skriv gjerne en kort melding om hva det gjelder slik at vår konsulent kan følge deg opp på best mulig måte.
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
x

Bidragsytere

Henrik Mikael Rode
Siv.ing. - Marinteknikk
Henrik gir råd om IP-strategi, særlig patentering og immaterielle rettigheter innen marin, offshore energi, mekanisk, fornybar og automatiseringsteknologi.
Ulrikke Asbøll
Advokat
Bistår med det juridiske i hele IP-livsløpet, fra ideen til håndhevelse. Med utstrakt prosedyreerfaring innen erstatningsrett, er særlig god på tvister og forhandlinger.

Relaterte artikler

Les mer interessant innhold om temaet.

Rett før jul ble det kjent at den japanske motorsykkelprodusenten Yamaha Motor kjøper flere av Hokksund-selskapet Brudeli Techs patenter. Nå er oppfinneren bak klar med nye ideer.
9620
Permanent brønnplugging, eller P&A, er en hodepine for oljebransjen. Tilgjengelig teknologi representerer svært høye kostnader og antas å ha variabel levetid. Men det var før norske Interwell P&A kom opp med ideen om å bruke…
1821
Nordmenn er verdensmestre på elbil. Nå vil Zaptec gjøre oss bedre på lading, med intelligent strømstyring. Vi tok en kundeprat med CEO Simen Teigre.
5734

Abonner på månedlige nyhetsbrev

– Se siste nyhetsbrev her

* Ved å sende inn din e-post godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.

Ta kontakt

Send en melding direkte til vår konsulent. Skriv gjerne en kort melding om hva det gjelder slik at vår konsulent kan følge deg opp på best mulig måte.
  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
x
bolger