Artikkel Digitalisering

Møt oss på video for gratis gjennomgang av din IP-sjekk

IP-sjekk™ fra Onsagers gir innsikt i hvordan din bedrifts verdiskaping kan beskyttes og videreutvikles på dagens premisser. Ta IP-sjekken på hjemmekontoret, og få gratis gjennomgang og rådgivning av oss på video.

Til tross for utfordrende tider med karantener og isolasjon landet over, har vi heldigvis teknologien med oss. I Onsagers følger vi norske helsemyndigheter for å minimere spredningen av koronaviruset, og tar ikke imot kundebesøk slik situasjonen nå er. Likevel drifter vi trygt videre fra stuebordet, kjøkkenøya og hjemmekontoret, hvor vi nå treffer kollegaer og samarbeidspartnere virtuelt. Slik ønsker vi også å treffe deg som er bedriftsleder eller ansvarlig for utviklingen av konsepter og forretningsmodeller.

Dersom situasjonen tilsier at du nå har mulighet til å bruke ekstra tid og tanker på utvikling av egen virksomhet, kan nemlig IP-sjekken være et godt sted å starte.

Identifiser egne konkurransefortrinn på 10 minutter

IP-sjekken anbefales som et nyttig verktøy for ledere og konseptutviklere i bedrifter som skaper verdier ved hjelp av teknikker som tingenes internett, algoritmer, nettskyen, kunstig intelligens, 3D-printing og simulering. Gratistjenesten gir innsikt i hvordan bedriftens verdiskaping kan beskyttes og videreutvikles – på dagens og morgendagens premisser.

– Vår tids industrielle revolusjon, kalt Industri 4.0, gir nye muligheter for verdiskapning i verdikjeder som er datadrevet. Samtidig fører nye forretningsmodeller og teknologier med seg en rekke nye utfordringer for virksomheter og deres immaterielle verdier, sier Axel Krabberød, markedsdirektør i Onsagers.

Derfor har Onsagers oppgradert vår IP-sjekk™, og skreddersydd den for virksomheter i Industri 4.0. Dette er en forbedret og mer brukervennlig versjon av opprinnelige IP-sjekk™. Den nye sjekken gir umiddelbare anbefalinger for hvordan sikre og styrke bedriftens konkurransekraft. Den er gratis, og tar rundt 10 minutter å gjennomføre.

En mockup som viser forsiden og noe fra innsiden av e-boken om IP-sjekk.

Få en IP-sjekk rapport her

Gratis, virtuell gjennomgang av IP-sjekk

Om du ønsker å ta IP-sjekken, kan du nå treffe oss på video i etterkant. Her møtes vi for en gjennomgang av sjekkens resultater. Som IP-sjekken er også videomøtet kostnadsfritt.

– Vi opplever god respons fra ledere og nøkkelpersoner i typiske Industri 4.0-virksomheter som har gjennomført sjekken. Nå fortsetter vi arbeidet med gjennomgang av resultater over video. Vi gleder oss til å bistå flere med å ta eierskap til verdiskapning og konkurransefortrinn i egen bedrift, sier Krabberød.

Av videokonferanseløsninger benytter Onsagers både Zoom, Skype og ikke minst Microsoft Teams.

Økt din konkurransekraft

Vi tilbyr faktisk en gratis IP-kartlegger av din bedrift sine konkurransefortrinn. Vi kaller det en IP-sjekk. Du får en rapport som kan brukes internt i bedriften for å få kontroll på bedriften viktigste IP.

[gravityform id=»31″ title=»true» description=»true» ajax=»true» tabindex=»-1″]

Bidragsytere

Henning A. Johansen

Henning A. Johansen

Master of Science, Biochemistry

Utdannet i biokjemi, IP-ledelse og internasjonal IP-lov. Tidligere leder for DNA-sekvensiering på UiO. Jobber nå mest med veiledning om strategisk bruk av IP i forretningsstrategi.