Digitalisering

Møt oss på video for gratis gjennomgang av din IP-sjekk

IP-sjekk™ fra Onsagers gir innsikt i hvordan din bedrifts verdiskaping kan beskyttes og videreutvikles på dagens premisser. Ta IP-sjekken på hjemmekontoret, og få gratis gjennomgang og rådgivning av oss på video.

13. mars 2020

Til tross for utfordrende tider med karantener og isolasjon landet over, har vi heldigvis teknologien med oss. I Onsagers følger vi norske helsemyndigheter for å minimere spredningen av koronaviruset, og tar ikke imot kundebesøk slik situasjonen nå er. Likevel drifter vi trygt videre fra stuebordet, kjøkkenøya og hjemmekontoret, hvor vi nå treffer kollegaer og samarbeidspartnere virtuelt. Slik ønsker vi også å treffe deg som er bedriftsleder eller ansvarlig for utviklingen av konsepter og forretningsmodeller.

Dersom situasjonen tilsier at du nå har mulighet til å bruke ekstra tid og tanker på utvikling av egen virksomhet, kan nemlig IP-sjekken være et godt sted å starte.

Identifiser egne konkurransefortrinn på 10 minutter

IP-sjekken anbefales som et nyttig verktøy for ledere og konseptutviklere i bedrifter som skaper verdier ved hjelp av teknikker som tingenes internett, algoritmer, nettskyen, kunstig intelligens, 3D-printing og simulering. Gratistjenesten gir innsikt i hvordan bedriftens verdiskaping kan beskyttes og videreutvikles – på dagens og morgendagens premisser.

– Vår tids industrielle revolusjon, kalt Industri 4.0, gir nye muligheter for verdiskapning i verdikjeder som er datadrevet. Samtidig fører nye forretningsmodeller og teknologier med seg en rekke nye utfordringer for virksomheter og deres immaterielle verdier, sier Axel Krabberød, markedsdirektør i Onsagers.

Derfor har Onsagers oppgradert vår IP-sjekk™, og skreddersydd den for virksomheter i Industri 4.0. Dette er en forbedret og mer brukervennlig versjon av opprinnelige IP-sjekk™. Den nye sjekken gir umiddelbare anbefalinger for hvordan sikre og styrke bedriftens konkurransekraft. Den er gratis, og tar rundt 10 minutter å gjennomføre.

Gratis, virtuell gjennomgang av IP-sjekk

Om du ønsker å ta IP-sjekken, kan du nå treffe oss på video i etterkant. Her møtes vi for en gjennomgang av sjekkens resultater. Som IP-sjekken er også videomøtet kostnadsfritt.

– Vi opplever god respons fra ledere og nøkkelpersoner i typiske Industri 4.0-virksomheter som har gjennomført sjekken. Nå fortsetter vi arbeidet med gjennomgang av resultater over video. Vi gleder oss til å bistå flere med å ta eierskap til verdiskapning og konkurransefortrinn i egen bedrift, sier Krabberød.

Av videokonferanseløsninger benytter Onsagers både Zoom, Skype og ikke minst Microsoft Teams.

Les mer om testen her

Møt oss på video for gratis gjennomgang av din IP-sjekk

Ta kontakt

Send en melding direkte til vår konsulent. Skriv gjerne en kort melding om hva det gjelder slik at vår konsulent kan følge deg opp på best mulig måte.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
x

Bidragsytere

Axel Krabberød
MSc. Marketing og teknologiledelse
Tilbyr strategisk råd rundt forretningsmodeller og IP-strategi, med fokus på flersidige plattformer og teknologi som et strategisk virkemiddel for å endre forretningsmodellen.
Henning A. Johansen
Master of Science, Biochemistry
Utdannet i biokjemi, IP-ledelse og internasjonal IP-lov. Tidligere leder for DNA-sekvensiering på UiO. Jobber nå mest med veiledning om strategisk bruk av IP i forretningsstrategi.

Relaterte artikler

Les mer interessant innhold om temaet.

Innføring av ny teknologi i verdikjeden skaper ikke bare muligheter for optimalisering, men også helt nye forretningsmodeller. Dette kan gi store konkurransefortrinn, for de som tar gode IP-valg.
2878
Under koronavirus-utbruddet vil Onsagers holde driften i gang med enkelte tiltak. Det er også gjort grep fra offentlige myndigheter for å forsøke å opprettholde tjenestene slik at man kan søke om og opprettholde rettigheter også…
855

Abonner på månedlige nyhetsbrev

– Se siste nyhetsbrev her

* Ved å sende inn din e-post godtar du at vi sender deg nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer dine personverndata her.

Ta kontakt

Send en melding direkte til vår konsulent. Skriv gjerne en kort melding om hva det gjelder slik at vår konsulent kan følge deg opp på best mulig måte.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
x
bolger