Aktuelt Strategi

IP-rapport for maritim bransje

Last ned vår eksempelrapport og les mer om hvilke grep maritime bedrifter kan ta for å sikre og styrke sin konkurransekraft.

Ved å ta Onsagers digitale IP-sjekk™ kan du enkelt kartlegge verdiene i din bedrift. Basert på dine svar, gir vi råd om hvordan du kan sikre og styrke din bedrifts konkurransekraft. 

I denne rapporten har vi tatt utgangspunkt i en tenkt, maritim bedrift. Lag din egen IP-rapport ved å fylle ut vår digitale kartlegger her.  

Last ned vår eksempelrapport

Les mer om hvilke grep maritime bedrifter kan ta for å sikre og styrke bedriftens konkurransekraft.

Bli inspirert til å lage din egen IP-rapport. 

Nyhetsbrev

Dette får du med Onsagers IP-sjekk™

Testen er gratis, tar kun få minutter og du kan også bestille en gjennomgang av rapporten med en av våre IP-spesialister.

Dette går vi gjennom i Onsagers IP-sjekk™

Vi har laget en digital modell som kartlegger verdiene i din bedrift

Lurer du på hvordan vi kartlegger «hele bedriften»?

Vi har vårt egen modell som sikrer en 360 graders dekning. Se under kort oppsummert.

1. Hvordan oppleves din bedrift?

Hvordan er kundeopplevelsen? Ligger dine styrker i den gode servicen, markedsføringen, interaksjonen med produktet/tjenesten eller i kvaliteten i salgskanalene?

2. Hva tilbyr din bedrift?

Har du produkter, tjenester eller systemer som er unike, som gir en tydelig kundefordel og som skiller deg fra konkurrentene? Er tilbudet satt sammen på nye måter, som skaper fordeler i markedet?

3. Hvordan jobber bedriften?

Har du en arbeidsform, prosesser eller metoder som gir konkurransefordeler? Smartere måter å jobbe på kan gi økt innovasjonsevne, lavere kostnadsnivå og mer effektiv produkt- og tjenesteutvikling.

4. Hvordan skaper din bedrift verdier og inntekt?

Noen virksomheter har unike pris- og inntjeningsmodeller, mens andre bygger nettverk og samarbeid. Ved å kartlegge hvordan du skaper verdier, kan vi identifisere viktige konkurransefordeler.

– Onsagers IP-rapport gir en unik oversikt over de viktigste verdiene i min bedrift. Dette gjør at jeg blir tryggere på min forretningsmodell og kan ta bedre og mer strategiske beslutninger.


Silje Merethe Fossnes,
gründer av Bon Vivant AS

Bidragsytere

Henning A. Johansen

Master of Science, Biochemistry

Utdannet i biokjemi, IP-ledelse og internasjonal IP-lov. Tidligere leder for DNA-sekvensiering på UiO. Jobber nå mest med veiledning om strategisk bruk av IP i forretningsstrategi.

Kontaktskjema – ansatt

Send en melding direkte til vår konsulent. Skriv gjerne en kort melding om hva det gjelder slik at vår konsulent kan følge deg opp på best mulig måte.

"*" indicates required fields

Hidden
Lagring av data*
Nyhetsbrev

Alle dine opplysninger behandles konfidensielt. Ved å fylle inn skjemaet godtar du også vårt personvernsreglement.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.