NHO har inngått en langsiktig rammeavtale med Onsagers AS, som er spesialister på å sikre ditt konkurransefortrinn i inn- og utland, for å tilby rådgivning på beskyttelse av bedriftens IP-rettigheter (patent, varemerke- og designbeskyttelse). Se pressemelding her.

En unik medlemsfordel er en gratis «IP-sjekk», som innebærer at du får en forenklet gjennomgang av bedriften for å identifisere mulige immaterielle verdier (IP).

– Vi tror at langt flere hadde beskyttet sine immaterielle rettigheter bedre om de var klar over hvor skoen trykker. Gjennom en gratis IP-sjekk vil nok mange bedrifter erfare at de sitter på viktige verdier som det kan være grunn til å sikre på en bedre måte enn det gjøres i dag, sier Ingebjørg Harto, avdelingsdirektør for næringsjus i NHO.

I tillegg til gratis IP-sjekk er andre medlemsfordeler gratis i første møte med Onsagers – uansett tema. Vi tilbyr standardkurs til meget gunstige priser, og gode rabatter på faste priser og timepriser. NHOs medlemsfordeler vil selvfølgelig også gjelde for Onsagers’ eksisterende klienter.

Du finner også informasjon om hvilke fordeler du har hos Onsagers som NHO-medlem her

Kunnskapsløft via NHOs foreninger

Avtalen innebærer at Onsagers, sammen med 12 regionforeninger og 16 landsforeninger, skal gi et kunnskapsløft og bistå med beskyttelse av bedriftenes viktigste verdier. Onsagers vil delta på konferanser og gjøre bedriftsbesøk for å nå frem til NHOs medlemmer best mulig.

Bransjeteam som kjenner din bransje

Onsagers har egne bransjeteam som består av både jurister og ingeniører med praktisk bransjeerfaring. Med slike team skaper man fremoverlente bransjemiljøer som får en god resonans med bedriftene de bistår.

Les om vårt IP-perspektiv på din bransje her.

Er du ikke medlem i NHO?

Les mer om medlemsfordeler og meld deg inn her.

Kontakt oss

Vi anbefaler at du finner din bransje og kontakter oss gjennom kontaktskjemaet på respektiv bransjeside. Da kan vi sikre at riktig team med relevant kompetanse følger deg opp fra dag én.

Dersom det er generelle spørsmål rundt NHO-avtalen som du ikke finner på «NHO mine sider» eller her, er det bare å sende mail til: nho@Onsagers.no eller ringe (+47) 23 32 77 00.

Bestill IP-sjekk her