Smartgridkonferansen 2017

Laster inn Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Denne aktiviteten er avsluttet.

Smartgridkonferansen 2017

sep

19

Konferansen er en nasjonal møteplass for alle som har interesse for utviklingen av fremtidens norske energisystem, der smartgrid vil være en nødvendig plattform for samspill mellom teknologier og aktører.

Konferansen arrangeres av Energi Norge, og målgruppen er: ansvarlige for nettutvikling, forretningsutviklere i nettselskap og strømleverandører, teknologi- og tjenesteleverandører, akademia og myndigheter.

Program ser du her (under utarbeidelse).

Onsagers med NHO-avtale
En bedrifts gode ideer bør forvaltes og beskyttes så de ikke krenkes eller stjeles av andre. NHO har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med Onsagers AS som partner på patent-, varemerke- og designbeskyttelse. Gjennom samarbeidsavtalen tilbys NHO-medlemmer en rekke kostnadsfrie og rabatterte tjenester hos Onsagers AS, herunder en gratis IP-sjekk. Les mer her.

Onsagers stiller på konferansen
Endre Woldstad er leder for Onsagers’ bransjeteam innen Elkraft og elektronikk. Han har kunnskap om en rekke tekniske områder, og slår gjerne av en prat.

Smartgrid – en sterk utvikling

Foto: Shutterstock

Vi får en oppdatering rundt Smartgridteknologien på årets Smartgridkonferanse. Ser man på teknologilandskapet i publikasjoner, skjer det mest innovasjon innen lading av kjøretøy, kommunikasjonsmoduler, måleapparater og energistyring. Les mer om dette her.