Smarte veger og baner

Laster inn Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Denne aktiviteten er avsluttet.

Smarte veger og baner

sep

27

Nesten tusen milliarder kroner skal investeres i veger og baner i byene. Miljøkrav og befolkningsvekst gir utfordringer, hva trengs av innovasjon og nytenking for å nå ambisjonene?

Nasjonal Transportplan tar et historisk løft for transport og mobilitet i byene de neste ti årene. På konferansen vil landets fremste fagfolk fortelle hvordan de vil løse de mange utfordringene.

Arena hvor politikk og teknikk forenes
Sentrale nøkkelpersoner innen politisk og teknisk utforming av morgendagens veg- og transportløsninger kommer på konferansen. For ansatte i Statens vegvesen, NSB, rådgivende ingeniører, entreprenører og leverandørene av ITS-systemer vil dette være en naturlig arena. Samtidig vil også premissgiverne for en grønnere transporthverdag, politikerne, her finne en arena hvor politikken og teknikken forenes.
 
Onsagers deltar
Per Reiner fra Onsagers’ bransjeteam for Elkraft og elektronikk kommer på Smarte veger og baner. Han har kunnskap om en rekke tekniske områder og tilføyer et IP-perspektiv til konferansen.

Smartere elbillading med patentert transformatorteknologi

Nordmenn er verdensmestre på elbil. Nå vil Zaptec gjøre oss bedre på lading, med intelligent strømstyring. Vi tok en kundeprat med CEO Simen Teigre. Les mer om dette her.