Marlife – Marine Innovation Day 2015

Laster inn Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Denne aktiviteten er avsluttet.

Marlife – Marine Innovation Day 2015

okt

13

“Ny teknologi og nye løsninger for biomarin vekst” hvor løsning av dagsaktuelle utfordringer innen havbruk, sjømat, fiskeri og marine ingrediensindustri står i fokus med et spesielt fokus på Lakselus.

Lakselus på agenda hos Marlife

Marine Innovation Day 2015 setter fokus på nyskapende innovasjoner som kan gi oss kontroll med lakselus.   I foredragsprogrammet vises det flere «innovasjons-cases» mot lus som allerede er under utprøving i full skala.  Mange spennende flere innovasjoner mot lakselus skal presentere seg –  med skriftlig materiale i konferansemappene og/eller med «roll-ups».

Kan ny teknologi løse luseproblemet?

Her får du muligheten til å få en oversikt over medikamentelle og ikke-medikamentelle metoder for å fjerne lakselus. Blandt suksesscasene vil Stranda Pronova fortelle om laksehospitalet HeliXiR, som trolig kan benyttes til avlusing av laks. I tillegg vil bedriften Stingray presentere sin nyvinning «lakselaseren» som er en optisk deteksjon og avlusningsmetode.

For fult program

Onsagers stiller med havbruk og fiskeri bransjeteam

Med bred kundeportefølge inne havbruk og fiskeri ser Onsagers frem til å delta på årets Marlife konferanse. Ta kontakt med våre IP-eksperter innen havbruk og fikseri for en prat om sikring av dine viktigste verdier.

Les vår blogg fra Sjømat Norge (tidligere FHL) sin årskonferanse: Havet – en bærebjelke for norsk velferd

Siste oppdatering fra havbruk og fikseri bransjegruppen:

Arrangører:

tekna-hovedlogo-large

OIW2015 - logo1 IBNN_logo_448x146MarLife logo 2400x1000