Helseindustrikonferansen 2016

Laster inn Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Denne aktiviteten er avsluttet.

Helseindustrikonferansen 2016

okt

20

Helseindustrikonferansen er en sentral møteplass for innspill og diskusjoner i teknisk og medisinsk perspektiv fra hele bredden av norsk helseindustri.

Mange påpeker at norsk helseteknologi har alle forutsetninger for å bli en av Norskes viktigste næringer ettersom oljeeventyret ebber ut. På årets helseteknologi konferanse vil vi høre fra de beste norske på helseteknologi, spådommer fra teknologieksperter og oppleve politisk engasjement som aldri før.

Teknologiske og politiske forutsetninger

Med smart helseteknologi og bedre legemidler forlenger og forbedrer vi allerede i dag livet til svært mange mennesker. Med de riktige politiske beslutningene og et godt, fremtidsrettet samarbeid mellom forskere, myndigheter og industri, kan vi komme mye lengre.

Se på programmet her

Viktig å sikre norsk innovasjon innen helseteknologi

Onsagers sitt bransjeteam innen farmasi og bioteknologi vil delta på årets konferanse med intensjoner om å få frem IP-perspektivet i dette fora.

Uten sikring av vår innovasjon innen helseteknologi vil vi ikke kunne leve av dette «i morgen». Med dagens konvergerende teknologi og samarbeid på tvers av teknologier trengs det erfaring for å sikre rettighetene. Med erfaring fra et bredt spekter av teknologiområder og kommersielle områder kan  Onsagers bidra med relevant innsikt i diskusjonen når fremtiden innen norsk helseteknologi skal sikres.

Livsfarlige kopier

Foto: Laerdal Medical

Foto: Laerdal Medical

 

Les mer om Laerdal Medical som opplevde kopiering av sin helseteknologi.

Les mer