Enovakonferansen 2018

Laster inn Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Denne aktiviteten er avsluttet.

Enovakonferansen 2018

jan

30

Enovakonferansen er for alle som ønsker å gå foran på veien mot lavutslippssamfunnet og bidra til at løsningene som er økologisk bærekraftige blir økonomisk levedyktige.

I løpet av de siste årene har Enovakonferansen etablert seg som en av Norges aller viktigste energi- og klimakonferanser. Statsminister Erna Solberg og olje- og energiminister Tord Lien har åpnet hver sin konferanse de siste to årene. I tillegg har mange norske og utenlandske ledere fra industrien holdt foredrag.

«Verdens energibehov representerer mulighetenes marked for innovatører og investorer. Vi skal vise løsningene og mulighetene. Ledende aktører vil fortelle hvordan de utnytter grønne satsninger som en konkurransefordel», sa administrerende direktør i Enova, Nils Kristian Nakstad (2013).

Program ikke klart.

Konferansen har vært sendt direkte på nett i en egen TV-sending. I tillegg ble det vist intervjuer og betraktninger fra både foredragsholdere og konferansedeltakere.

Onsagers stiller med spisskompetanse

Trond Ramsvik fra Onsagers’ bransjeteam innen Fornybar energi og miljø stiller på konferansen. Han har kunnskap om en rekke tekniske områder, og vil delta i diskusjonen om hvordan et bevisst forhold til IP kan heve grønne bedrifter.

Grønn skipsfart gir nye muligheter

Foto: Shipmap.org

Grønn teknologi er et mulighetens marked for norsk maritim industri når strengere regulering av utslipp fra skip nærmer seg. Les mer om dette, her.