Digital 2017

Laster inn Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Denne aktiviteten er avsluttet.

Digital 2017

okt

19

Digital 2017 vil gi beslutningstakere for IT-løsninger ny innsikt, og anledning til å se på ny teknologi fra et strategisk og et teknisk perspektiv.

Både private og offentlige virksomheter effektiviseres gjennom smartere og bedre digitale prosesser, og det er viktigere enn noensinne å henge med på de siste teknologiske trendene for å forbli konkurransedyktig.

Digital 2017, som presenteres av digi.no, vil ta for seg de viktigste IT-trendene akkurat nå, og legger vekt på at det skal være en lærerik konferanse med praktisk nytteverdi. Bedrifter som har tatt i bruk ny teknologi og nye løsninger, vil fortelle, ikke bare om hva de har gjort, men også hvordan de har fått det til.

Det blir også presentasjon om hvordan digitale arbeidsplasser kan gjøre bedrifter mer konkurransedyktig og bedre rustet til å møte fremtiden, og temaer som sikkerhet, skytjenester, kunstig intelligens og dataplattformer vil bli drøftet.
 
Onsagers deltar
Representanter fra Onsagers’ bransjeteam for IT og kommunikasjon kommer på Digital 2017. De er svært interesserte i ny teknologi og er åpne for samtaler.

Patent på dataspill

Dataspill har blitt milliardbutikk og industrien omsetter nå for mer enn film- og musikkbransjen til sammen. Aktører som har beskyttet ideer, design og tekniske løsninger står igjen som vinnerne. Les mer her.