Den store pengedagen – Grimstad

Laster inn Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

Den store pengedagen – Grimstad

okt

19

Snakk med oss om sikring av dine ideer på den store pengedagen i Grimstad. Skal du søke om tilskudd eller skaffe investorer hjelper det med IP-rettigheter i hånda.

Dette er sjette gangen Den store pengedagen arrangeres i Agder på Kreativt møtesenter (Ugland Bilmuseum) i Grimstad. Arrangementet har koblet over 100 bedrifter sammen med det offentlige virkemiddelapparatet.

Den store pengedagen er en møteplass for bedrifter og grundere som søker kunnskap om eller finansering av ideer og prosjekter. Onsagers som tilbyr medlemsfordel til NHO medlemmene skal delta med muligheter for en prat med våre rådgivere om hvordan du kan beskytte dine viktigste verdier, ideer og varemerker Henrik Rode og Anders Ervin Solberg.

date_grimstad

Skal man søke om tilskudd eller gå til investorer styrker det muligheten for å få noen med på laget om du har tatt eierskap til din forretning. Snakke mer oss om din bedift og hva vi kan gjøre for deg!

Avtal gjerne en speeddate her eller ta direkte kontakt med Henrik eller Anders i forkant av pengedagen.

Den store pengedagen er et samarbeid mellom NHO Agder, Innovasjon Norge, Forskningsrådet, Sørlandets Europakontor og regionale forskningsfond agder.